Pieni akkuporakone tai ruuvinväännin on välttämätön hankinta jokakodin työkalupakkiin. Koneen avulla kokoat huonekalut, ripustat taulut seinälle, nikkaroit kesämökin kuistin tai teet muuta pieniä kodin kunnostus- ja rakennustöitä. Ruuvinväännin sopii myös pieniin poraustöihin, kuten ruuvin menevän reiän tekemiseen puupintaan. Mutterinvääntimen avulla selviät monista huoltotöistä, kuten renkaan vaihdosta alta aikayksikön. 

Iskuvoiman ansiosta mutterin- tai ruuvinväännin saa lisää tehoa, jolloin se potkii hyvin jopa haastavimpien kohteiden edessä. Huippumerkkien koneet ovat pitkäikäisiä, akut kestäviä, eikä kone hyydy rakennusprojektien edetessä. Muista esimerkiksi nämä tuotteet: takuuvarma Makita ruuvinväännin, edullinen mutta tehokas Ryobi iskevä ruuvinväännin tai jämerä Dewalt mutterinväännin. Nämä kaikki ja paljon muuta löydät Kärkkäisen kautta!

Pienet ruuvinvääntimet korvaavat ruuvimeisselit

Aivan pienikokoiset, kämmeneen hyvin sopivat ruuvinvääntimet on tarkoitettu korvaamaan ruuvimeisselit. Pienet ruuvinvääntimet ovat näppäriä huonekalujen kokoamisessa ja ruuvien irrotuksessa, mutta tehokasta voimaa niissä ei ole. Keveydessä on etunsa: tällaisella pikkukoneella ei tule vahingossa hajottaneeksi heppoisesta levytavarasta valmistettua huonekalua.

Pikkuisten ruuvinvääntimien hintahaarukka liikkuu parinkympin ja satasen välillä. Edullinen kone sopii hyvin talouteen, jossa nikkarointi ei kuulu kodinomistajan repertuaariin. Se on hyvä vaihtoehto meisselisarjalle, jossa aina juuri se yksilö mitä kaipasi, on vierähtänyt edellisen käytön myötä teille tietämättömille. 

Laadukkaissa ruuvinvääntimissä riittää tehoa. Ne soveltuvat erinomaisesti kaikkiin kodin kunnostus- ja rakennustöihin, parhaimmat jopa ammattikäyttöön. Hyvä ruuvinväännin on toki arvokkaampi kuin minikokoinen sisarensa, mutta sen käyttöaste on pikkukonetta monipuolisempi. Akkukäyttöiset ruuvinvääntimet selviytyvät jopa pienistä porausurakoista, esimerkiksi puutavaran poraamisesta. 

Mutterinvääntimet moniin töihin

Samoin kuin ruuvinvääntimiä, myös mutterinvääntimiä löytyy monen kokoisiin töihin. Osassa malleja on samanlainen nelikulmainen kiinnitys kuin hylsyissä, mutta osassa taas on kuusikulmainen pää, joka sopii tavallisille ruuvauskärjille. Moni ammattilainen tai ahkera kotinikkari on mieltynyt tehokkaaseen ja nopeaan mutterinvääntimeen.

Mutterinvääntimen erottaa ruuvinvääntimestä ennen kaikkea sen ylivoimainen tehokkuus. Tämä kuuluu myös mutterinvääntimen desibeleissä. Kova ääni on lähtöisin mutterinvääntimen päästä, kärjenpitimen pyöriessä ympäri nopeasti koneen iskujen voimasta. Teho vaatii paljon myös kärjeltä. Siksi mutterinvääntimen iskukärjet ovat pehmeää metallia, joka vaimentaa kovaa iskua. 

Oikeilla työkaluilla kodin kunnostus on helppoa ja sujuvaa. Pienet mutta näppärät ruuvinvääntimet, tehokkaat akkukäyttöiset koneet sekä ärhäkät mutterinvääntimet tilaat helposti Kärkkäisen verkkokaupasta! Tilaa nyt! Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen muutamassa päivässä.