Kuntoilulaitteet kotona voivat innostaa kuntoilun pariin jopa paremmin kuin taskussa oleva salikortti. Kunnollisen kotitreenin voi tehdä muutamalla peruslaitteella ja päästä sillä aivan samoihin tuloksiin kuin yleisillä kuntosaleilla.

Kuntoilulaitteet kotiin voi hankkia helposti ja nopeasti Kärkkäisen verkkokaupan kautta. Meiltä löydät kuntosalilaitteet, kuntopyörät, juoksumatot sekä pienemmät kotijumppalaitteet monenlaiseen urheiluun sekä tehokkaaseen kotitreeniin. Kotikuntoilulaitteet tarjoavat mainion tavan päästä nauttimaan liikunnasta, kehonhuollosta sekä omien tavoitteiden saavuttamisesta. Kotikuntoilulaitteet eivät rajoita liikkumistamme, vaan tarjoavat monipuolista aktiviteettia elämämme jokaiseen vaiheeseen.

Kuntoilulaite kotiin

Suuremmat kuntoilulaitteet vaativat kotona reilumman tilan, mutta useimmilta meiltä löytyy kotoa niin sanottu vierashuone tai reilumpi kellaritila, jonne kuntosalilaitteet saadaan mahtumaan. Kotikuntoilussa välineiden sijoittelu ei ole niin tarkkaa, mitä yleisillä kuntosaleilla, joten pienempäänkin tilaan voi hyvin mahduttaa vaikkapa juoksumaton sekä treenikehikon.

Omat tavoitteet kuntoilussa tai voimannostossa ohjaavat kotikuntosalin rakentumista; kotoa ei tarvitse löytyä kaikkia samoja kuntoilulaitteita, mitä kuntosaleilta, mutta jo muutamalla peruslaitteella pääsee jo pitkälle. Salikäyntien sijaan omaa kehoa voi kehittää monipuolisesti myös kotona.

Kotitreeni pitää mielen virkeänä ja harjoituksia voi mukavasti tehdä pitkin päivää. Esimerkiksi aamulla kuntopyöräily tai juoksumatolla reippailu avaa mukavasti päivän, kun taas voimaharjoitukset sekä lihastyötä vaativat treenit voi tehdä työpäivän jälkeen.

Kotijumppa sekä voimistelu ovat suosiossa

Jumppa sekä voimistelu onnistuu mainiosti myös kotona. Netti on pullollaan erilaisia kotitreeniohjelmia, joita voi tehdä jopa ilman ainuttakaan laitetta – kuitenkin kotijumppaan löytyy useita liikkeitä tehostavia sekä liikkeitä ohjaavia tuotteita. Näitä ovat esimerkiksi jumppapallot, vastuskuminauhat sekä pilates- ja hierontarullat. Suureen suosioon nousseet hulavanteet tuovat kotijumppaan mukavaa vaihelua.

Kotitreeni on helppo tapa pitää itsestä huolta. Useat kuntovalmentajat sekä kehonhuollon asiantuntijat tarjoavatkin edullisia treenipaketteja kotitreeniin, joita voi suorittaa vaikkapa televisiota katsoessa. Myös YouTube tarjoaa ilmaisia kotitreeniohjeita, joten kotijumpan voi tehdä jopa aivan ilmaiseksi!

Tehokas kotitreeni Kärkkäisen avulla

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät kaiken tarvittavan liikunnallisen elämän tueksi – isommat kotikuntoilulaitteet sekä pienemmät, mutta tärkeät kehonhuoltoa edistävät tuotteet. Tilaa itsellesi monipuoliset kotitreenilaitteet mukavan edulliseen hintaan. Nopea toimitusaikamme takaa sen, että pääset treenaamaan kotona jo muutaman päivän sisällä!