Etätyö antaa työntekijälle mahdollisuuden tehdä töitä myös silloin kun pääsy työpaikalle tai toimistolle ei ole mahdollista tai kannattavaa. Etäyhteyden avulla työntekijällä on pääsy työsähköpostiin, yrityksen tietojärjestelmiin ja sovelluksiin.

Etätyö säästää merkittävästi työmatkailuun kulutettuja työtunteja – jo viikossa saattaa etätyöllä säästää kokonaisen työpäivän verran tunteja! Tämän ansiosta etätyö onkin usein kustannustehokkaampaa verrattuna toimistopäiviin. Kärkkäisen verkkokaupan runsas valikoima erilaisia kotitoimistotarvikkeita takaa sen, että voit tehdä työsi kotona mahdollisimman mukavasti ja tehokkaasti!

Mitä etätyön tekeminen vaatii?

Parhaiten etätyön tekeminen onnistuu silloin kun työkalut ovat kunnossa. Tärkeimpiä etätyön edellytyksiä ovat toimiva nettiyhteys sekä tehokas tietokone. Verkkotuotteet pitävät huolen, että kotiisi tuleva nettiyhteys toimii sujuvasti joko kannettavassa tietokoneessa tai pöytäkoneessa sekä mobiililaitteissa.

Etätyö vaatii usein kotikonetta tehokkaampia tietokoneita, mikä tarkoittaa sitä, että etätyöhän siirtyessä kotikoneen teho ei riitä pyörittämään suurempia ohjelmia samanaikaisesti. Jotta kotona tehtävä etätyö olisi sujuvaa, kannattaa hankkia omaa käyttöä vastaava tietokone sekä näyttö, jotta työaika ei kulu kaatuilevien ohjelmien kanssa.

Mikäli työskentelee kannettavan tietokoneen avulla, olisi hyvä hankkia ulkoinen näyttö sekä erillinen hiiri ja näppäimistö. Työpaikan suuret tulostimet voi kotioloissa korvata pienillä, mutta tehokkailla tulostimilla. Langattomat tulostimet edistävät työpisteen siistinä pysymistä.

Työskentelyergonomiaan kannattaa panostaa myös etätyössä, sillä pidempiaikainen työskentely sohvalla tai keittiönpöydän ääressä rasittaa kehoa. Kunnollinen työtuoli sekä työpöytä edistävät työnteon mukavuutta myös kotioloissa. Useat etätyötä tekevät ovat huomanneet, että suositut pelituolit ovat erinomaisia ergonomialtaan, joten niitä käytetään paljon myös kotitoimistotuoleina.

Kotitoimisto nopeasti pystyyn

Etätyö on viime aikoina kasvanut kehittyneen teknologian ansiosta – enää sinun ei tarvitse istua pitkissä kokouksissa paikan päällä, vaan voit osallistua palavereihin mukavasti omasta kotitoimistostasi. Web-kamerat sekä kuulokkeet pitävät sinut mukana työyhteisössä, vaikka fyysistä kontaktia ei olisikaan.

Kotitoimiston voi varustaa aivan työpaikan veroiseksi monipuolisten toimistotarvikkeiden ansiosta. Kokoamalla työpisteen ääreen kaikki tärkeimmät toimistotarvikkeet saat luotua itsellesi toimivan sekä innostavan kotitoimiston etätyön tekemiseen!

Olemme koonneet tärkeimmät apuvälineet yhteen paikkaan, josta pystyt tilaamaan niitä parin päivän toimitusajalla haluamaasi osoitteeseen. Kotitoimiston varustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tilaamalla tuotteet saman katon alta säästät merkittävästi ajassa sekä toimituskustannuksissa.