Älykello on älypuhelimen näppärä ja helppo pikkusisko. Se yllättää informaation määrällään ja kätevyydeltään. Seuraa muun muassa unen laatua ja määrä, sähköpostiasi, treeniäsi ja someviestejäsi. Älykellot peittoavat vertailussa älyrannekkeet – huipputuotteiden avulla soitat puhelut, lähetät viestit ja maksat jopa ostoksesi! Nyt voit unohtaa ravintolailtana tai lenkkipolulla puhelimen ja lompakon kotiin. Älykellosta tulee uskollisin kumppanisi!

Mietitkö, kuinka nukut tai saatko riittävästi unta? Haluatko seurata omaa kehitystäsi treenatessa tai tarkkailla sykettä lenkkeillessäsi? Kärkkäisen kautta löydät hyödylliset aktiivisuusrannekkeet sekä näppärät älykellot urheiluun ja muuhun vapaa-aikaan. Tutustu myös naisten sekä miesten rannekellojen valikoimaan – tuttujen tuotemerkkien kuten Garmin älykellojen myötä yhdistät tyylin teknologiaan! Tutustu tarjouksiimme sekä älykellojen ale-valikoimaan. Ilahdut Kärkkäisen taatusti kilpailukykyisistä hinnoista!

Älykellon valinta

Millaiseen käyttöön haluat älykellosi? Onko sinulle tärkeää, että pystyt seuraamaan treeniäsi ja kehitystäsi mahdollisimman tarkasti vai haluatko kellon olevan monipuolinen puhelimen jatke, joka viestittelee, soittelee ja toistaa Spotify-listasi? Eri tuotemerkit ovat painottaneet kelloissaan eri toimintoja, joten vertailemalla voit löytää itsellesi parhaan vaihtoehdon. Laadukkaisiin älykelloihin voit hakea lisää toimintoja sovelluskaupan kautta.

Älykellosi ollessa yhteydessä puhelimeesi, sujuvimman kokemuksen saat, kun valitset sekä puhelimen että kellon samalta valmistajalta. Toki eri valmistajien laitteet tukevat myös toisiaan, mutta saman merkin tuotteissa vältät yleensä kaiken ylimääräisen kikkailun. Kellon käyttö on myös sujuvampaa, mikäli olet jo ehtinyt tottumaan kyseisen merkin käyttöön ja valikkoon. Tiedät mitä saat.

Eri toiminnot näkyvät hinnoissa

Älykellot ja niiden käyttömukavuus on ottanut viime vuosina mittavia harppauksia eteenpäin. Siksipä nykyisissä karvalakkimalleissa on aika lailla samat toiminnot kuin takavuosien huippulaatuisissa kelloissa. Edullisellakin älykellolla pääset mukaan monipuolisiin toimintoihin: se seuraa sykettäsi, untasi, treenin tehoa ja kehitystä. 

Hintahaarukkaa kasvattamalla saat käsiisi todellisen minikokoisen personal trainerin. Seuraat sydämen rytmiäsi, aktiivisuuttasi, istumista, seisomista ja lepoa. Se kertoo, milloin ja miten olisi hyvä lisätä vipinää kinttuihin ja auttaa sinua kehittämään treenisi paremmaksi. Tämän lisäksi vastaat kellon avulla viesteihin, puhut puhelusi, maksat ostoksesi ja striimaa lempibiisisi. 

Ota henkilökohtainen valmentajasi heti käyttöön! Kätevät ja laadukkaat älykellot monipuolisine toimintoineen tilaat Kärkkäisen verkkokaupasta. Tilaa nyt ja ota treenisi haltuun – Kärkkäisen avulla saat pienessä koossa enemmän vastinetta rahoillesi!