Rauhoitti mielen ja nukkuminen helpottui, stressiunet eivät enää ahdista

Eevi Teittinen korostaa, miten tärkeä on saada stressi hallintaa. Stressi vaikuttaa negatiivisesti fyysiseen rasitukseen, mielitekoihin ja väsymykseen.

Nykyään Turussa asuva Eevi Teittinen, 30, on kahden bisneskumppaninsa kanssa perustanut syyskuussa 2019 uuden hyvinvointialan yrityksen, jonka johtotähtenä on edistää henkistä hyvinvointia ja jaksamista.

– Firman nimi on Elämyspuu, joka on tavallaan mielen kuntosali. Olemme keskittyneet ihmiseen kokonaisvaltaisesti eli lähdemme liikkeelle henkinen hyvinvointi ja kasvu edellä, josta seurauksena on entistä tasapainoisempi ja hyvinvoivempi ihminen.

– Teemme viikkovalmennuksia, mindfulnessia ja rentoutusta – eli tavallaan pysähdystä arkeen, joka nykyään kaikilla on tosi kiireinen. Meidän tehtävämme on tarjota asiakkaillemme työkaluja.

Eevi pyörittää yritystä kahden muun osakkaan kanssa. Kaikki ovat myös life coacheja eli elämänvalmentajia.

– Tuemme tosi paljon yksilöiden, yritysten ja ryhmien henkistä jaksamista ja kasvua. Turun toiminnan ohella valmennan edelleen liikuntaa ja hyvinvointia. Kirjoitan myös hyvinvointiblogia ja osallistun sosiaaliseen mediaan, mutta Elämyspuu on tällä hetkellä päätyöni.

Eevi kertoo, että bisnes on lähtenyt pyörimään hyvin. Hän oli tätä juttua tehdessä juuri palannut hyvinvointikertueelta Joensuusta. Seuraavana odotti Helsinki.

– Keskitymme erityisesti yrityspuolelle ja erilaisiin elämystapahtumiin. Töitä tuntuu riittävän, hyvä niin.

Myös yksityispuolelle kuuluu hyvää. Eevi on jo pari vuotta seurustellut ja asunut avoliitossa vapaaottelija Teemu Packalenin , 32, kanssa.

Jokainen yrittäjä tietää, että menipä hyvin tai huonosti, niin stressi on alituisena seuralaisena. Vaikka Eevin stressi onkin ollut positiivissävytteistä, helpotusta arkeen on silti tarvittu. Onneksi hän tutustui intialaiseen Harmonia KSM66-valmisteeseen.

– Eka kosketus oli puolitoista vuotta sitten, Eevi muistelee.

– Koen hyvin vahvasti tuotteen auttaneen stressiin ja uniongelmiin.

Eevi on silloin tällöin pitänyt pientä taukoa valmisteen käytössä, mutta ottaa sen taas heti käyttöön, jos hän tarvitsee selkeästi enemmän voimavaroja kuin tavallisesti.

– Harmonia KSM66 tasoittaa ihan selkeästi mielialaa, joka myös pysyy tasaisensa. Otan kaksi kapselia aamuin illoin.

Hän on huomannut tuotteen mielen rauhoittavan vaikutuksen.

– Pystyn nykyään ottamaan stressaavat ajatukset vastaan ihan eri tavalla kuin ennen. Toisaalta tuote tekee myös sen, etteivät kierrokset jää päälle. Pystyn palautumaan ja nukkumaan.

Kun stressi poistuu takavasemmalle, sillä on monenlaisia vaikutuksia. Ne koskevat myös painon hallintaa ja liikkumista.

– Jos kehossa kaikki asiat ovat tasapainossa eikä stressi vaivaa, silloin ei pure esimerkiksi sokerinhimo. Monet kokevatkin tästä valmisteesta olevan apua myös painon hallinnassa. Monet ovat myös lisänneet liikkumista. Kaikki siis vaikuttaa kaikkeen, mutta lähtökohtana on se, että stressi on saatava hallintaan. Stressi vaikuttaa negatiivisesti sekä fyysiseen rasitukseen, mielitekoihin että väsymykseen.

Eevillä on myös terveisiä uusille Harmonia KSM66-tuotteen kokeilijoille.

– Jos on väsynyt tai on liikaa stressiä tai kärsii unettomuudesta ja mielialan vaihteluista, niin silloin tästä valmisteesta voi olla apua. Liikenteeseen voi aluksi lähteä yksi kapseli aamulla ja toinen illalla ja kuulostella, onko vaikutusta.