Sannan laihtumisen myötä haihtui myös ruuhkavuosien väsymys

Oululainen Sanna kertoo, miten hän onnistui saamaan painonsa kuriin. Onnistumisen avain oli suomalainen Express Diet VLCD -tuotesarja.

Olen jo yli vuosikymmenen ajan ollut se klassinen ikuinen dieettaaja, kuitenkin aina vain syvemmälle suohon upoten. Kaikki tämä jojoilu heijastui jo hyvin vahvasti omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Viimeisenä niittinä omalle pahoinvoinnille ja peloille omasta terveydentilasta toimi liiankin lähelle tullut diabetes-diagnoosi. Sitä en itselleni ota!

Kaikki mulle heti nyt -tyyppisenä persoonana päätin loppukesästä 2019, että kilot lähtevät nyt, vaihtoehtoja ei enää ole. Päätöksen tehtyäni, yöllä yhdeltä ja sisuuntuneena otin yhteyttä valmentajaan, jonka avulla pääsin mukaan erään erittäin niukkakalorisen dieetin valmennukseen. Valmennuksen myötä kilot ropisivat ja hyvinvointi koheni.

Vedin mukaani dieetille myös parhaan ystäväni, joka vinkkasi minulle Express Dietin VLCD tuotteista: pastoja, pataruokia, keittoja, puuroja, patukoita, smoothieita ja kaikki alle 2 euroa kappale. Seuraavalla ruokakauppareissulla nappasinkin jo uusia tuttavuuksia mukaani. Kuinka helppoa ja halpaa!

Etenkin pasta bolognese ja poro-juustokeitto veivät mennessään, ja ovat valloittavalla tuoksullaan herättäneet mielenkiintoa työpaikan kahvihuoneessakin.

Itse pudotin ensimmäisen 8 viikon aikana 12 kiloa. Paras ystäväni laihtui 8 viikon aikana huikeat 14 kiloa.

Olen käynyt matkan varrella kehonkoostumusmittauksissa, jotka kertovat huippu-uutisia. Rasva on palanut ja lihas on kasvanut, sekä itselleni tärkeimpänä sisäelinrasvan määrä on puolittunut ja on nykyään huippuarvoissa.

Mittaustuloksiakin tärkeämpänä tuloksena kuitenkin koen oman sisäisen hyvinvoinnin kokonaisvaltaiset muutokset. Mieliala on parempi, energiaa riittää ruuhkavuosien pyöritykseen. Ruoka ei enää hallitse mieltäni, vaan mieleni hallitsee ruokaa, ja oma hyvinvointini hehkuu lähipiirin mukaan myös ulospäin.

Express Diet VLCD on kotimainen innovaatio

* Perinteisistä VLCD pussituotteista poiketen Express Diet tuotteet sisältävät jopa 60% enemmän syötävää, kalorimäärän pysyessä viiden päiväannoksen osalta 605-800 kcal välissä.

* Parhaimmillaan viidestä Express Diet päivä-annoksesta syntyy jopa 1,8 kg syötävää ruokaa.

* Täysin uutta ovat myös haarukalla syötävät pataruuat ja puurot, jotka muuttavat käsityksen perinteisistä pussikuureista.

* Uutta ovat myös suklaapatukanveroiset, vatsaystävälliset Express Diet VLCD patukat, jotka tekevät kahvihetkestä nautinnollisen.

* VLCD (very low calorie diet) tuotteet kuuluvat käypähoitosuosituksiin, joita käytetään myös sairaaloissa.

Lisätietoa: expressdiet.fi