Liikkuva lapsi tarvitsee ylleen mukavat vaatteet! Laadukkaat lasten collegehousut ja verryttelyhousut ovat sopivat paitsi urheiluun, myös tarpeeksi tyylikkäät kotiin, vapaa-aikaan sekä kouluun! Tytöille ja pojille, pienille sekä isoille – nämä housut sopivat kaikenkokoisille! Huipputrendikkäät ja rennot lasten Adidaksen verkkarit ynnä muut liikunnalliset lasten housut tutuilta suosikkimerkeiltä löydät edullisesti Kärkkäisen kautta.

Lasten ja nuorten collegehousut ovat mukavat päällä!

Alunperin 1930-luvun Amerikan Alabaman yliopiston urheilukentille luotu college nousi nopeasti kaiken kansan suosimaksi vapaa-ajan asuksi. 1980-luvulla collegepaidat ja -housut ilmestyivät muotitalojen catwalkille, ja siitä asti college on on niittänyt mainetta muodikkaana vaatekertana. Tämän päivän muoti ammentaa paljon 1980-luvun kuvastosta, eikä college ole siinä suinkaan pienessä roolissa. 

Puuvillasta valmistettu college on äärimmäisen mukava, pehmeä ja lämmin yllä. Tähän materiaaliin mieltynyttä onkin vaikea saada pukemaan ylleen jotain muuta, siksi collegevaatteista on tullutkin aivan tavallinen näky arkisessa katukuvassa, koulujen käytävillä ja jopa monilla työpaikoilla. Collegevaate viestii jotain muuta kuin jäykät juhlavaatteet, se ilmentää käyttäjänsä arvostavan ennen kaikkea mukavuutta ja mutkattomuutta!

Alunperin urheiluvaatteeksi suunniteltu college palvelee tuossa roolissa helposti vielä tänäkin päivänä. Lasten ja nuorten collegehousut ovat mainio vaihtoehto koulun liikuntatunneille sekä vapaa-ajan urheiluharrastuksiin. Jos urheilusuorituksen aikana lämpö nousee ja hiki virtaa, collegehousut on mukava tauolla vetäistä ohuiden urheilushortsien päälle. 

Lasten verryttelyhousut pitävät liikkeessä

Kuten collegehousut, myös verryttelyhousut ovat nousseet liikuntavaatteiden joukosta täysin salonkikelpoisiksi vapaa-ajan asuiksi. Verryttelyasut kehiteltiin 1920-luvulla ja suomalaisten yleisurheilijoiden yllä ne nähtiin 1927 Suomi-Ruotsi maaottelussa. Urheilusankareiden päältä verryttelyvaatteet siirtyivät pikku hiljaa kaiken kansan asuksi – olemmehan urheiluhullu maa!

Nykyiset urheiluvaatevalmistajien logoilla varustetut verryttelypuvut kehiteltiin erityisesti juoksuharrastajille 1960-luvulla. Nopeasti verryttelyasu löysi tiensä alakulttuurin harrastajien ja nuorison tietoisuuteen. Verryttelyasun suosiota siivitti näyttelijä Bruce Leen 70-luvun hittielokuva Longstreet, jossa tähti heiluu toiminnallissa kohtauksissa punainen verryttelyasu yllään. 

1980-luvulla Sylvester Stallone puki Rockynä päälleen ikoniksi muodostuneen Adidaksen verryttelyasun ja kun brackedancen myötä myös rap-artistit ryhtyivät pyörimään verkkarit jaloissaan, nousi verryttelypuku trendin aallonharjalle. Suosio jatkui aina 1990- brittipoppareihin asti: superbändit Spice Girlseistä Oasikseen tanssahtelivat MTV:n videoilla näkyvästi verkkareissa.

Nyt Adidaksen verkkarit sekä supermukavat collegehousut ovat taas täällä! Tilaa lasten ja nuorten suosimat vapaa-ajan housut nyt huippuedullisesti Kärkkäisen kautta!