* Edullinen

* Nopeat toimitukset

* Turvallinen

* Suomalainen

* 30 päivän palautusoikeus

Kärkkäisen verkkokaupan asiakaslähtöisiksi valttikorteiksi karkkainen.com verkkokaupan päällikkö Janne Kärkkäinen nostaa laajan valikoiman, edullisen hintatason ja nopeat toimitukset. Verkkokaupassa karkkainen.com on yli 100 000 yksittäistä tuotetta, yli 2500 tuotemerkkiä 30 osastolla.

Ostaminen www.karkkainen.com -verkkokaupassa on tehty mahdollisimman selkeäksi ja helpoksi. Tuoteosastoittain laaditut shopit helpottavat verkkokaupassa asioivaa hahmottamaan Kärkkäisen verkkokaupan valikoimat.

– Asiakas saa verkkokaupasta ostamansa tuotteet kotiinsa parhaimmillaan 1–2 arkipäivässä tilauksesta ja tilausajasta riippuen. Mutta keskimäärin aina 1–3 arkipäivässä. Meillä on mahdollisuus myös pikatilaukseen. Tämän tilauksen hieman kalliimpi postikulu takaa sen, että tuotteet ovat asiakkaalla ostamista seuraavana aamuna, Janne Kärkkäinen sanoo.

Kärkkäisen verkkokaupassa voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla sekä Svea- ja Collector-laskuilla. Verkkokaupan ostoksiin on mahdollista saada osamaksuohjelma. Kärkkäisen verkkokaupan tuotteilla on 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Verkkokaupasta tilattuja tuotteita voi palauttaa myös tavarataloihin.

Yksi olennainen etu Kärkkäisen verkkokaupan asiakkaille on postikulujen pitäminen alhaisina. Asiakas on Kärkkäisellä ykkönen, siksi myös verkkokauppa www.karkkainen.com haluaa olla kokonaishinnaltaan – tuotteen hinta ja postikulut – edullisin valinta.

Postin ohella verkkokauppaostoksia toimitetaan Matkahuollon ja Kiitolinjan kautta.

– Verkkokauppaostoksille on mahdollista saada myös suoratoimituksen, eli ostokset tulevat kotiin kuljetettuina. Moni suosii tätä etenkin suurten ostosten kohdalla.

Suomalaisessa Kärkkäisen verkkokaupassa asioiminen on turvallista. Tilauksen yhteydessä asiakkaan antamat asiakastiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia, karkkainen.com EI luovuta niitä ulkopuolisille. Yhteys asiakkaan tietokoneen välillä suojataan käyttämällä SSL -suojausta (Secure Sockets Layer). SSL -turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan asiakkaan luottamuksellisia tietoja.

Asiakkaan maksaessa luottokortilla www.karkkainen.com verkkokaupassa käytetään Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamisjärjestelmiä maksutapahtuman turvallisuuden varmistamisessa, mikäli asiakas on liittänyt nämä ominaisuudet korttiinsa. Todentaminen tapahtuu yleensä verkkopankkitunnuksilla.

Turvallisuuden takia karkkainen.com EI tallenna asiakkaan maksukortin korttinumeroa missään vaiheessa.

Ensi askeleet www.karkkainen.com -verkkokauppa otti vuonna 2007, vuonna 2013 toiminta starttasi nykyisellään. Liikevaihdon kasvutahti on huikea. Laakereilla ei levätä. Koko ajan verkkokauppaa kehitetään, ja aina asiakaslähtöisesti. Olennaisinta on valikoimien jatkuva kasvattaminen.

Tervetuloa välipäiväostoksille ja tekemään alkuvuoden hankintoja Kärkkäisen verkkokauppaan.

Kiireetöntäshoppailua24/7 juuri sinulle sopivana aikana ja sopivassa paikassa.

Reetta Reinman