Perinteiset lautapelit ovat tarjonneet jo vuosikymmeniä mukavaa ajanvietettä kaiken ikäisille pelaajille. Perhepelit tuovat piristävää vaihtelua vaikka sateisen päivän pelastukseksi ja kokoavat koko perheen yhteen. Näin lapset ja aikuiset voivat viettää unohtumattomia yhteisiä pelihetkiä, jotka luovat mielekkäitä muistoja lapsuudesta oman perheen kesken. 

Hyvät lautapelit lapsille ja aikuisille haastavat sopivasti eri–ikäisiä lapsia ja tuovat kehittävää ja opettavaista tekemistä kaiken ikäisille pelaajille. Hyvä porukka ja mukaansa tempaava perhepeli ovat mainio yhdistelmä. Parhaat perhepelit keventävät tunnelmaa ja yhdessä tekeminen opettaa tehokkaasti myös luovuutta ja tiimityön taitoja. Lautapelit haastavat perheen, kaveripiirin tai parhaimmillaan koko suvun mukaan eeppiseen kisaan maineesta, kunniasta ja rajattomasta kerskumisoikeudesta. 

Legendaariset lautapelit luovat lapsuuden lämpimiä muistoja

Tactic Games Oy on valmistanut monia vuosikymmeniä pinnalla pysyneet klassikkopelit, perhepelit ja uusimmat lautapelit lapsille ja aikuisille. Vuonna 1967 Porissa perustetun perheyhtiön tarina lähti liikkeelle Nelostuote nimellä, jolloin se lanseerasi markkinoille suuren suosion saavuttaneen Kimble–lautapelin. Nykyisin sen kansainvälisestikin menestyneet lasten pelit, legendaariset lautapelit, perhepelit ja pihapelit valmistetaan Tactic–tuotenimen alla. 

Perinteinen Tactic Kimble -perhepeli on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisissa kodeissa. Yli 50–vuotiaan Kimblen suosio perustuu tänä päivänäkin sen yksinkertaisen koukuttavaan ideaan. Todellisen lautapelimaailman klassikoiksi muodostuneet Kimble–lautapelit sopivat kaikenikäisille pelaajille. Perhepelin jännitys pitää pelaajat otteessaan aina uudelleen ja uudelleen. Pelaajat painavat vuorollaan Pop–O–Matic -nopansekoitinta ja siirtävät pelinappuloita eteenpäin, päämääränä saada kaikki neljä pelinappulaa omaan maaliinsa. 

Suomen suosituimmat lautapelit menestyvät myös maailmalla 

Sanaselityspeli Alias on toinen Tacticin hittipeleistä. Alias–lautapelit ovat saavuttaneet suuren suosion meillä ja maailmalla. Aliasta on myyty maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa kappaletta ja tämä perhepeli on Pohjois–Euroopan myydyin pelikonsepti. Lautapelistä on ilmestynyt vuosien saatossa useita eri versioita. Perhepeli on versioitu yli 20 kielelle ja sitä myydään 40 maassa. 

Afrikan tähti on varsinainen klassikkopeli, joka on ilmestynyt jo vuonna 1951. Tämä perhepeli on Suomen suosituin lautapeli kautta aikojen. Afrikan tähti -lautapelit löytyvätkin useimmista suomalaista kodeista ja sitä on myyty maailmanlaajuisesti yli neljä miljoonaa kappaletta. Kari Mannerlan kehittämä lautapeli on mainio kaikenikäisille soveltuva perhepeli, josta on vuosien kuluessa ilmestynyt useita eri kehitysversioita. 

Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa parhaimmat perhepelit ja lautapelit lapsille ja aikuisille. Valitse perinteiset klassikot tai uusimmat perhepelit maailmalta ja tilaa helposti kotiin toimitettuna.