Vuoden paras aika on jälleen saapunut! Kärkkäisen joulusta löydät upeat joulutekstiilit, kauneimmat koristeet, jouluvalot pihalle tai sisälle, joulukarkit konvehdeista muihin herkkuihin, tarvittavat paketointitarvikkeet – eli ihan kaiken, mitä jouluusi tarvitset! Kääräise tuotteet pukinkonttiin tai nauti joulun taikamaailmasta itse. Kärkkäisen avulla luot aidon joulun parhaan tunnelman!

Joulukoristeet tuovat joulun!

Kukapa ei odottaisi sitä aikaa, kun kuusi tuodaan tupaan ja komeron uumenissa tuotu koristelaatikko viimein avataan! Koko ihmeellisen upea sisältö levitetään parhaalla tavalla esille joulukuusen oksille. Joulukoristeet ovat aidot tunnelman tuojat! Upeat joulukuusenpallot, kimmeltävät nauhat sekä piparkakkutalon pihalla hymyilevät tontut löydät Kärkkäisen joulusta!

Joulukoristeet saavat olla uusia, vanhoja, perittyjä ja ostettuja. Joulun ajan kaikki sopivat mukavasti yhteen! Joulukoristeiden runsas valikoima vie pian mennessään. Ehkä joka huoneeseen sopisi oma teemansa? Tonttu-ukot eteiseen, jouluaskartelut lastenhuoneeseen ja muuhun sisutukseen sopivat hopeiset nauhat ja paperitähdet olohuoneeseen?

Joulutekstiilit kotia koristamaan

Jouluna kaipaamme jotakin lämpöistä ja pehmeää. Siksi sohvan nurkkaan ilmestyy hiutalein koristeltu pehmeä tyyny ja keittiön ikkunaan ripustetaan punasävyiset verhot. Joulutekstiilien avulla joulun tunnelmaan pääsee virittäytymään helposti. On upea katsella pimenevää maisemaa jouluisten verhokankaiden läpi, mausteista glögiä hörppien. 

Joulutekstiilien ilmestyttyä jokaisella perheenjäsenellä on lupa ryhtyä toden teolla odottamaan talven suurta juhlaa! Onhan joulu selvästikin pian ovella. Eikä jouluverhoihin todellakaan ehdi kyllästyä. Loppiaisen jälkeen ne palaavat jälleen varastoon odottamaan ensi vuotta ja uusia hauskoja juhlia.

Jouluherkut ovat olennainen osa joulua!

Joulua ei tule ilman suklaata! Tai tulee, mutta ei sellainen joulu maistu joululta, missä pieni herkutteluhetki ei olisi sallittua. Joulukonvehdit kuuluvat itsestään selvänä asiana joulun aikaan, sekä ehkä myös koko joulukuuhun. Täytyyhän muutama suklaarasia ensin maistella läpi, jotta voi jouluna olla varma herkuttelevansa vain parhailla makuelämyksillä!

Takuuvarmat klassikot ja suussasulavat uutuusmaut sopivat lahjaksi kenelle vain - lapselle, aikuiselle, mummolle, kaverille, sukulaiselle, puolisolle ja ennen kaikkea itselle. Karkkiostoksilla ei voi mennä vikaan! Eikä haittaa, vaikka muutkin turvautuisivat samaan joululahjaan. Mitä enemmän karkkia ja suklaata, sen herkullisempaa! Niistä riittää tarjottavaa myös jouluvieraille. 

Kaikki tarvittavat ikimuistoisen joulun viettoon löydät Kärkkäisen verkkokaupan kautta! Älä pilaa jouluasi stressillä ja kiireellä – klikkaa itsesi Kärkkäiselle ja hoida jouluostosten teko sohvalta käsin! Kärkkäinen tarjoaa joulun hittilahjat, korut, kosmetiikan, pelit, lelut ja laitteet saman katon alta. Tutustu laajaan valikoimaan ja tilaa heti! Rauhallinen joulun odotus saa pian alkaa!