Sisustuksesta sekä erilaisten asetelmien tekemisestä innostuneet ovat ottaneet paristokäyttöiset valosarjat suosikikseen. Pitkäkestoiset led-valot voivat tuikkia vaikkapa lasipullossa, ovikranssissa tai sähköttömällä saunamökillä. Paristot siis mahdollistavat valaisemisen melkeinpä missä tahansa.

Paristokäyttöisiä jouluvaloja sekä valosarjoja on todella monen tyylisiä. Erittäin suosittuja ovat muun muassa led-kynttilät sekä led-tuikut. Led-valaistuksen myötä nämä paristokäyttöiset kynttilät koetaan turvallisemmaksi vaihtoehdoksi oikeaan luonnonkynttilään verrattuna. Monien mahdollisuuksien led-valo on tuonut mukanaan hurjan määrän erilaisia paristokäyttöisiä koristevaloja. Useat valaisinvalmistajat, kuten Airam sekä Konstsmite valmistavat laadukkaita paristokäyttöisiä valoja.

Led-kynttilän luonnollisen näköinen valo

Led-kynttilät ovat usein valmistettu joko kynttilän muotoiseen muovivaluun tai tavallisen vahakynttilän sisuksiin. Reilun kokoiseen pilarikynttilään on haettu luonnollisen, jo poltetun kynttilän muotoa, joten se näyttää aivan aidolta kynttilältä. Led-kynttilän liekki mukailee muodon sekä värin osalta aidon kynttilän lepattavaa liekkiä.

Kokonaisuudessaan led-kynttilä mukailee aitoa kynttilää niin paljon, että kauempaa ei välttämättä erota, että käytössä on paristokäyttöinen kynttilä. Led-kynttilät ovat huomattavasti turvallisempia etenkin lapsi- ja lemmikkiperheissä tavalliseen kynttilään verrattuna, että moni onkin siirtynyt täysin led-kynttilöihin. Ja mikä mukavinta, led-kynttilä ei pilaa sisäilmaa eikä päästä nokea kuten aito kynttilä.

Monet paristokäyttöiset kynttilät toimivat myös ulkona. Led-kynttilä on myös erinomainen hautakynttilä. Useimmat led-kynttilät voidaan ajastaa, jolloin se syttyy pimeän tullessa ja sammuu haluttuun aikaan. Haudalle tarkoitettu led-kynttilä mukailee täysin normaalia hautakynttilää, joten se on yhtä kaunis haudalle vietynä.

Paristokäyttöiset jouluvalot kuuseen sekä piparkakkumökkiin

Monet paristokäyttöiset valosarjat ovat valmistettu jouluisella teemalla. Joulun aikaan moni tahtookin koristella kotiaan sekä pihaa useimmilla tunnelmavaloilla, joten paristovalot tarjoavat runsaammin mahdollisuuksia valojen sijoittelussa. Moni paristokäyttöinen valosarja sopii ulos myös. Niillä on mukava koristaa niin huvimajaa kuin pihan kukkaasetelmia.

Paristokäyttöiset kuusenvalot ovat nousseet viimevuosina suosioon. Miellyttävin seikka näissä kuusenvaloissa on se, että valot voidaan asentaa miten tahansa, eivätkä ne ole sidoksissa pistorasian läheisyyteen. Johdoton kuusenvalosarja voidaan joko ajastaa tai sitä voidaan käyttää kaukosäätimen avulla. H&S Collection-johdoton kuusenvalosarja sisältää kymmenen kauniisti valaisevaa led-kynttilää sekä kaukosäätimen.

Pienet paristokäyttöiset valosarjat sopivat erinomaisesti sisustusasetelmiin. Suosittuja ovat niin sanotut pullovalot sekä metallipintaiset valoketjut. Paristokäyttöisillä valoilla saa mukavaa tehostetta esimerkiksi piparkakkumökin sisään, sillä ne eivät lämpene laisinkaan, joten ne ovat turvalliset käyttää.

Paristokäyttöiset valot sisältävät usein pariston jo valmiiksi, mutta joissakin malleissa paristo pitää ostaa erikseen. Tilaa tuotteisiin sopivat paristot samalla, kun tilaat ihanat paristokäyttöiset jouluvalot ja valosarjat. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät runsaan valikoiman edullisia tunnelmantuojia kotiisi!