Kodin ja sisustamisen valikoimasta löydät valaisimet, kodintekstiilit, sisustustavarat, huonekalut sekä välineet kodinhoitoon. Kaiken kattava valikoima käsittää niin tarpeelliset keittiövälineet, kodinhoitotuotteet kuin myös kodin viihtyvyyttä lisäävät sisustustavarat sekä huonekalut. Etsitpä mitä tahansa kotiin, Kärkkäisen verkkokaupasta löydät kaikki helposti sekä ihanan edullisesti!

Koti on paikka, missä viihdytään. Siksi kodin toimivuuteen sekä viihtyisyyteen kannattaa nähdä hiukan vaivaa, jotta kaikilla olisi siellä hyvä olla. Kaunis ja hyvin toimiva koti on useimmille parhain rentoutumisen ja hyvän olon lähde. Suomalaiseen kotiin käyttö- sekä sisustustavaroiksi sopivatkin erinomaisesti kotimaisten brändien tuotteet. Esimerkiksi Vallilan upeat kodintekstiilit ovat luotuja suomalaisen kodin tyyliin.

Sisustus alkaa usein valaistuksesta

Kodin valaisimet luovat pohjan tunnelmalle. Hyvin järjestetty valaistus edistää harmonista tunnelmaa sekä kohdistaa eniten valoa sinne, missä sitä tarvitaan. Suomalaisten muotoilijoiden upeat Innolux-valaisimet sopivat niin tunnelmantuojiksi kuin tarkoiksi kohdevaloiksi työpöydän äärelle. Ajattomuus sekä tyylikäs muotoilu tekevät Innoluxin valaisimista erinomaisia sisustusvalaisimia.

Kodin kaikki valaisimet sekä valaisintarvikkeet on helpoin hankkia samasta paikasta. Valaistus -kategorian alta löytyvät niin ulkovalaisimet, sisävalaisimet, joulu- sekä tunnelmavalaisimetkin. Samasta paikasta tilattaessa on helppo pitää yhtenäinen ja sisustukseen sopiva linja myös valaisimissa.

Sisustus on kotona viihtyvän harrastus

Talo antaa puitteet kodille, mutta sisustus tekee asunnosta kodin. Sisustaminen onkin usealle meille harrastuksen omainen, hyödyllinen ajanviete. Jotkut seuraavat tarkasti eri sisustustrendejä, ja toiset taas menevät oman maun ja ajattoman tyylin mukaan. Sisustamisen hauskuus piileekin omien oivaltamisten sekä ihanien sisustustuotteiden löytämisessä. Sisustajalle tuttuja brändejä ovatkin Kotoilu, 4living, Luhta-Home, Aarikka sekä moni muu sisustustuotteita valmistava yritys.

Erilaiset sisustustuotteet helpottavat viihtyisän kodin syntymisessä. Sisustustekstiilit antavat mukavasti omintakeista tyyliä sisustukselle. Yhdistelemällä eri tekstiilejä, tyylejä sekä sisustustavaroita on helppo luoda itselle sopiva sisustus kotiin. Suomalainen Finnmarin ihanat sisustustuotteet tarjoavat perinteiseen, maalaisromanttiseen sekä moderniin tyyliin kaikkea kivaa kotiin. Edulliset hinnat takaavat sen, että kodin kaunis sisustaminen on mahdollista meillä jokaisella.

Kärkkäisen verkkokaupasta on mahdollisuus hankkia myös sisustus huonekaluja. Huonekalut ovatkin usein kodin sisustuksen merkittävä kuluerä, mutta Kärkkäiseltä löydät ihania huonekaluja edullisesti tyylistä riippumatta. Runsas huonekaluvalikoima tarjoaa ihania tuotteita aina pienistä sohvapöydistä massiivisiin sohviin sekä ruokailuryhmiin saakka.

Kodin käyttötarvikkeet keittiöön sekä kodinhoitoon

Keittiön ja kodinhoidon tarvikkeet löytyvät myös kattavasti Kärkkäiseltä. Laajasta keittiövälinevalikoimasta löytyvät niin arkipäiväiset kuorimaveitset kuin laadukkaat astiastot sekä aterimet. Kodinhoitoon sekä keittiöön tarkoitetut tuotteet ovat tunnettujen laatumerkkien valmistamia, joten niitä on mukava hankkia niin kotiin, kuin lahjaksikin.

Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa kaikkea, mitä kotiisi tarvitset! Meiltä löydät käyttötavarat sekä kodin viihtyisyyttä lisäävät koti- ja sisustustuotteet aina edulliseen, kilpailukykyiseen hintaan.