karkkainen.com – 100-prosenttisesti suomalainen, yli 100 000 tuotteen tavaratalo netissä

Trendikkäästä verkkokaupasta www.karkkainen.com löydät selkeästi haluamasi tuotteet. Toimitukset ovat viipymättä perillä. Postikulut ovat minimaaliset. Suomalaisessa Kärkkäisen verkkokaupassa asioiminen on Sinulle turvallista niin tuotteiden, toimitusten kuin maksamisenkin suhteen. Kun tilaat Kärkkäisen verkkokaupasta, tuet kotimaista työtä.

karkkainen.com aidosti Sinun asialla:

* Löydät varmasti kaiken, mitä tarvitset: yli 100 000 tuotetta yli 2500 tuotemerkkiä 30 osastolla.

* Säästät selvää rahaa. Pidämme hinnat ja lähetyskulut aina edullisina.

* Saat tilauksesi nopeasti perille turhia odottelematta. Suurin osa www.karkkainen.com verkkokauppaostoksista on perillä lähetystä seuraavana päivänä.

* Verkkokauppaostoksille saat myös suoratoimituksen, eli ostokset tulevat kotiin kuljetettuina. Moni suosii tätä etenkin suurten ostosten kohdalla.

* Saat rauhassa ja huoletta keskittyä shoppailemiseen. Maksaminen on helppoa ja turvallista. Asiakastietosi ovat suojattu.

* Voit maksaa verkkokauppaostoksesi verkkopankissa, luottokortilla sekä Svea- ja Collector-laskuilla. Verkkokaupan ostoksiin saat halutessasi osamaksuohjelman.

* Tuliko virheostos, väärä koko tai kuosi ei näytä livenä hyvältä? Jos ostamasi tuote ei miellytäkään Sinua, niin voit helposti ja hyvillä mielin palauttaa tuotteen meille. Palautamme rahat tilillesi turhia kyselemättä. Sinulla on www.karkkainen.com ostoksiin 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.

* Verkkokaupasta tilattuja tuotteita voit palauttaa myös Kärkkäisen tavarataloihin. Suurin osa verkkokaupan tuotteista on saatavana Kärkkäisen tavarataloista.

* Ongelmatilanteissa ja kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä voit luottaa, että nopea ja toimiva asiakaspalvelumme ratkaisee ongelmasi viipymättä Sinun parhaaksesi.

* Suosimalla 100-prosenttisesti suomalaisen, yli 30-vuotiaan perheyrityksen verkkokauppaa, tuet samalla suomalaista työtä ja yrittäjyyttä. Aidosti kotimainen verkkokauppa on Sinulle turvallinen, luotettava ja riskitön.

Huikea valikoima edullisin hinnoin lähelle asiakasta 30 vuotta sitten – ja nyt!

Viime syksynä 30-vuotisjuhliaan viettäneen Kärkkäinen Oy:n tarina on esimerkki suomalaisen perheyrityksen työteliäisyydestä, ahkeruudesta ja innovatiivisuudesta sekä johdonmukaisuudesta. Reilu 30 vuotta sitten ylivieskalainen, parikymppinen nuori mies, Juha Kärkkäinen osti linja-auton myymäläautoksi ja kiersi Suomea. Päivät ajossa usein reistailevakin linja-auto oli toreille ja turuilla pysähdyksissä ja teki kauppaa. Asiakkaita tulvi suomalaiseen elämänmenoon sopivia tuotteita edulliseen hintaan myyvään rekkamyymälään.

Juha Kärkkäinen aloitti tuomalla kaupan eli rekkamyymälän asiakkaan luokse. Nykyään www.karkkainen.com on tuotu jokaisen suomalaisen kotiin ja älypuhelimessa jopa jokaisen taskuun. Näin samalla periaatteella, jolla Kärkkäisen kaupanteko alkoi, asiakasta palvellaan lähellä, valtavalla valikoimalla ja aina edullisilla hinnoilla.

Tänään Kärkkäisellä on viisi tavarataloa Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Iissä sekä koko ajan kasvava verkkokauppa www.karkkainen.com. Yrityksellä on omaa maahantuontia, autohuollot ja varaosamyymälät Kärkkäinen Autohuolto&Autovaraosa, pienkonemyymälä ja -huolto Kärkkäinen Kone sekä omat lounasravintola Majakka Lahden tavaratalon yhteydessä ja pikaruokaravintolat Fresh!Burger Lahdessa ja Ylivieskassa. Kärkkäisen kylmäasemilla Lahdessa, Ylivieskassa ja Iissä tankkaat edullista polttoainetta. Kärkkäisen yritysmyynnin asiakkaina ovat yksityiset yritykset sekä julkiset toimijat. Kärkkäinen Oy kustantaa Suomen suurilevikkisintä jakelulehteä, KauppaSuomi-lehteä.

Kärkkäinen Oy työllistää yli 600 suomalaista. Kovasta kasvusta huolimatta yritys on säilyttänyt lämpimän ja läheisen perheyrityksen roolin. Leena ja Juha Kärkkäisen 100-prosenttisesti omistamassa yrityksessä omistajapariskunnan lapset ovat varttuessaan kasvaneet yhtä vastuullisimpiin tehtäviin.

www.karkkainen.com - asiakkaat kiittävät – valitse Sinäkin

”Sain apua, oli mahtava palvelu!”

www.karkkainen.com asiakas Helsingistä

”Huippukauppa, laaja valikoima, hyvä hinta-laatusuhde. Tykkään. +++”

www.karkkainen.com asiakas Helsingistä

”Todella toimiva verkkokauppa! Nopea tilauksen kulku! Ja muutenkin hyvät tuotteet, ja kattava valikoima!”

www.karkkainen.com asiakas Turusta

Aktiivinen syksy alkaa Kärkkäiseltä! Tervetuloa hyvän mielen ostoksille.

29Reetta Reinman

PS. Oppimisen iloa. Kärkkäiseltä saat koulutielle turvalliset kulkuvälineet ja motivoivat koulutarvikkeet.