Takavuosina arkiliikkujan tai kuntoilijan välineisiin kuuluivat lähinnä lenkkarit ja verkkarit. Tämän päivän kuluttajille on tarjolla monenlaisia motivaattoreita, jotka innostavat ihmisiä kotisohvan syövereistä liikkumaan. Toisia motivoi lenkkipolulle Suomen kaunis luonto ja rentoutuminen, toisille tärkeämpää on taas kunnon kehityksen seuranta ja tavoitteellisuus. Nykyaikaiset aktiivisuusrannekkeet, urheilukellot ja älykellot vastaavat vaativienkin kuntoilijoiden haasteeseen. 

Aktiivisuusrannekkeet auttavat sinua pysymään perillä aktiivisuudestasi. Aktiivisuusranneke laskee askeleet, kulutetut kalorit ja seuraa untasi. Urheilukello on hyvä valinta aktiiviselle urheilijalle ja sisältää omat ohjelmansa juoksuun, pyöräilyyn, uintiin tai hiihtoon. Urheilukello avustaa aktiivisesti käyttäjäänsä urheilusuorituksen aikana ja sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sykkeenmittaus ja GPS-paikannus. 

Monipuolinen älykello on taas täydellinen ratkaisu kun haluat aktiivisuuden ja terveyden seurannan ohella myös tyylikkään kellon, josta voit nähdä saapuvat puhelut, viestit, sähköpostit ja paljon muita innovatiivisia ominaisuuksia. 

Aktiivisuusranneke tarjoaa perustoiminnot terveyden ja aktiivisuuden seurantaan

Aktiivisuusranneke on kohtuullinen investointi niille, jotka haluavat aktivoida itsensä liikkeelle sohvan pohjalta. Aktiivisuusrannekkeet sopivat lähes kaikkien käyttöön ja ne on suunniteltu tukemaan kuntoilijaa kohti parempia ja terveellisempiä elämäntapoja.  

Aktiivisuusrannekkeet mittaavat nimensä mukaisesti aktiivisuutta, kuten askeleita, kulutettuja kaloreita ja unenlaatua. Aktiivisuusrannekkeet ovat yleensä selkeätoimintoisia ja niissä on pitkä akunkesto. Valitse aktiivisuusranneke Huaweilta tai muilta tuotemerkeiltä, kun haluat edullisemman ratkaisun, joka tarjoaa kaikki perustoiminnot terveyden ja aktiivisuuden seurantaan. 

Aktiivisuusranneke Garmin Vivofit 4 tarjoaa perustason ominaisuuksia käyttäjilleen. Garmin Vivofit 4 on mainio aktiivisuusranneke naiselle ja vastaava Garmin Vivofit XL soveltuu hyvin miehille tai paksummille ranteille. Vivofit 4 seuraa aktiivisuuttasi päivin ja öin jopa vuoden mittaisella paristonkestollaan. 

Aktiivisuusranneke toimii turvallisesti niin suihkussa kuin altaassakin ja selkeästä näytöstä näkee hyvin myös auringonpaisteessa. Voit mukauttaa sen näyttöä eri teksteillä, teemoilla, kellotauluilla tai vaihtamalla hihnaa. Move IQ -toiminto seuraa aktiivisuuttasi ja luokittelee suorituksesi automaattisesti.

Urheilukello avustaa urheilusuorituksen aikana – älykello tarjoaa tyyliä ja edistyneitä toimintoja

Urheilukello on hyvä valinta aktiiviselle kuntoilijalle, seikkailijalle ja ammattiurheilijallekin. Urheilukello sisältää omat ohjelmansa eri urheilulajeihin. Sisäänrakennettu GPS–paikannus kartoittaa kuljetun matkan, tarjoaa reittitiedot ja tietoa vauhdista ja etäisyydestä.

Sykemittari mittaa pulssin ja antaa monipuolisesti tietoa kehoon kohdistuvasta rasituksesta. Osa urheilukelloista sisältää sisäänrakennetun sykemittarin, mutta osa vaatii erikseen ostettavan sykevyön. Urheilukellot sisältävät kestävän pöly- ja vesitiiviin rakenteen, joten ne sopivat mainiosti urheilijan aktiiviseen elämäntyyliin. 

Älykello tarjoaa taas monipuolisesti edistyneitä toimintoja. Älypuhelimeen yhdistettynä sillä voidaan vastaanottaa viestejä, puheluita, sähköposteja ja kuunnella mielimusiikkia Bluetooth-kuulokkeiden avulla. Jotkut älykellot tukevat myös lähimaksua, joten voit maksaa sillä kätevästi ostoksesi ja jättää puhelimen ja lompakon kotiisi. Älykelloon voidaan asentaa sopivia sovelluksia vaikka sosiaalisen median seurantaan, pelata erilaisia pelejä, tarkastaa säätiedot tai mukauttaa kellotaulua käyttäjän toivomalla tavalla. Älykellot tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia ja useimpia voidaan käyttää aktiivisuusrannekkeen ja urheilukellon tavoin. 

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät aktiivisuusrannekkeet kaiken tasoisille liikkujille. Valikoimasta löytyy aktiivisuusranneke Polar-, Huawei-, Garmin- ja Suunto -tuotemerkeiltä. Olipa tarpeesi sitten aktiivisuusranneke naiselle, miehelle tai lapselle, löytyy valikoimasta käyttäjän ranteelle sopiva vaihtoehto. Tilaa mieleisesi aktiivisuusranneke helposti ja nopeasti Kärkkäisen verkkokaupasta ja aloita aktiivisempi elämä.