Pesäpalloräpylälle on lajin piireissä kertynyt monenlaisia nimityksiä. Yleinen nimitys on räpylä, toisille se on räpsä ja joillekin ränsä. Yhtä kaikki, pesäpalloräpylä on väline, jolla otetaan pesäpallo kiinni. Pesäpallo on Suomen kansallispeli ja kolmanneksi suosituin pallopeli. Kahden eri joukkueen välisessä pallopelissä tarkoituksena on lyödä juoksuja omilla sisävuoroilla ja estää ulkovuoroilla vastustajaa lyömästä juoksuja.

Joukkueet pelaavat vuorotellen sisällä ja ulkona. Sisävuoroilla pelaavien varusteisiin kuuluvat pesäpallomailat ja pesäpallo, joiden turvin pyritään tekemään mahdollisimman monta juoksua. Ulkovuorolla pelaavilla on varusteinaan vastaavasti pesäpalloräpylät ja tarkoituksena on estää juoksujen syntyminen. Pelin luonteeseen liittyen pelaajat pelaavat luonnollisesti pesäpallokypärät päässään.

Kärkkäisen verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät pesäpallovarusteet niin pihapeleihin, koululaispesikseen kuin aktiiviseen harrastamiseenkin. Valikoima kattaa pesäpalloräpylät junioreille ja aikuisille, pesäpallomailat, pesäpallokypärät, pesäpallopiikkarit ja tarpeelliset pesäpallotarvikkeet kaiken ikäisille pelaajille.

Pesäpalloräpylän koko määräytyy iän, harrastamisen tason ja pelikokemuksen mukaan

Pesäpalloräpylä valitaan kätisyyden mukaan siten, kumpaan käteen räpylä tulee. Jos olet oikeakätinen, niin räpylä valitaan vasempaan käteen. Oikea käsi toimii näin heittokätenä. Vasenkätisillä kätisyys on luonnollisesti toisin päin. Pesäpalloräpylän koko määräytyy pelaajan iän, harrastamisen tason, pelipaikan ja pelikokemuksenkin mukaan. Aloittelevalle pienelle lapselle sopii mainiosti edullinen perustason pesäpalloräpylä. Innostuksen ja kokemuksen karttuessa pesäpalloräpylä voidaan valita tarkemmin vastaamaan pelaajan taitotasoa. 

Karhu Code 120 pesäpalloräpylä (2019) on laadukkaasta, kestävästä ja pehmeästä nahkasta valmistettu huippuluokan pesäpalloräpylä juniorille ja toimii erinomaisesti myös nuorilla harrastajilla. Pesäpalloräpylän koko on suunniteltu sopimaan saumattomasti pieneenkin käteen. Karhu Code 120 -pesäpalloräpylän syvä pussi helpottaa pallon kiinniottamista ja se on suositeltu pienemmille kilpajunioreille. 

Karhu Vertigo Pro 1.8 -pesäpalloräpylä on erinomainen naisten ja miesten räpylä laajalle käyttöalueelle. Pesäpalloräpylän koko, anatominen muotoilu ja uusi design on hiottu sopimaan pelaajan käteen täydellisesti. Erikoispintanahkasta Suomessa valmistetun pesäpalloräpylän pussi on Kevlar-vahvistettu. 

Pesäpalloräpylä voidaan valita pelipaikankin mukaan

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät myös eri pelipaikoille optimoidut pesäpalloräpylät. Karhu Vertigo Optima 2.0 -pesäpalloräpylän rakenteessa on huomioitu erityisesti linjapelaajan tarvitsemat ominaisuudet vaativissa pallon kiinniottotilanteissa. Räpylän Kevlar-vahvistetun pussin kulmaa on muutettu perinteiseen räpylään verrattuna. Pesäpallo räpylän kokoa pystytään säätämään sormien yksilöllisellä kiinnitysmekanismilla. Räpylässä on säädettävä peukalolukko ja sormiremmi ja sisäänrakennettu ilmakanava parantaa sen hengittävyyttä.

Karhu T16 -pesäpalloräpylä on taas kämmenosaltaan normaalia räpylää pienempi ja kevyempi ja se onkin erityisesti lukkareille suunniteltu erikoisräpylä. Tämä pesäpallon lajilegendan Toni Kohosen juhlamalli valmistetaan Suomessa laadukkaasta erikoispintanahkasta ja sen pussi on Kevlar-vahvistettu. 

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät sopivat pesäpalloräpylät kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Valikoima tarjoaa myös laadukkaat pesäpallomailat, pesäpallokypärät ja viralliset pesäpalloliiton hyväksymät pesäpallot. Valitse tarpeesi mukaiset pesäpallovarusteet ja tilaa helposti, nopeasti ja edullisesti haluamanasi ajankohtana.