1990-luvulla pelimaailma avautui lähes jokaisessa kotitaloudessa kun PC-pelit tupsahtivat kauppoihin ja kioskeihin. Nykypäivän PC-pelit ovat tulleet kauas tuosta vuosikymmenten takaisesta animoinnista ja kököstä pelattavuudesta, mutta tutut hahmot jaksavat ilahduttaa yhä!

PC Simulaattoripelit, seikkailupelit ja roolipelit

Vuonna 2000 kauppoihin tullut huippusuosittu, ensimmäinen The Sims -peli on jatkanut voittokulkuaan kohta kaksi vuosikymmentä. The Sims 4 ilmestyi vuonna 2014 ja se, kuten The Sims -sarjan aiemmatkin pelit ovat poikineet useita lisäosia. The Sims pelissä tarkoituksena on luoda hahmoja ja perheitä ja tämän jälkeen ohjata ”simien” elämää sillä tavalla kuin pelaaja parhaaksi näkee. Lisäosat tuovat peleihin uusia puolia ja syvyyttä. Lisäosia voi hankkia myös oman mielenkiinnon mukaan. 

The Sims 4 Kissat ja koirat -lisäosassa voit luoda erilaisia ja eriluonteisia kissoja ja koiria. Nämä persoonalliset virtuaalilemmikit mullistavat simiesi elämän. Simit voivat hoitaa eläinten vaivoja eläinlääkäreinä ja pyörittää omaa klinikkaa kauniissa rannikkomaailmassa, joka pursuaa tutkittavaa niin simeille kuin heidän lemmikeilleenkin. 

The Sims 4 Vuodenajat -lisäosa tuo vaihtelevine sääoloineen simien elämään uusia tapahtumia, kausipuuhia ja iloisia juhlapyhiä. Vietä simien kanssa joulua, Halloweenia ja pääsiäistä. Katso, miten simisi reagoi vesisateeseen, kevätpuuhiin, lumimyrskyyn tai hellekesiin. Simit voivat myös viettää perheen ja ystävien seurassa omia juhlapyhiä perinteineen, lahjoineen ja erikoisvieraineen. Uudet vaatteet auttavat simejä pysymään lämpiminä tai viileinä säätilan mukaan. Puutarhanhoitoon hurahtaneita simejä voi odottaa uusi ura kasvitieteilijänä tai kukkasitojana!

PC ajopelit, toimintapelit ja urheilupelit

Need for Speed, on yksi maailman parhaiten myyneistä videopelisarjoista. Nyt tuo ajopelien klassikko palaa uuden toiminnantäytteisen Need for Speed Payback -pelin myötä. Fortune Valleyn alamaailmaan sijoittuva peli vie kostomatkalle kaupungin kasinoita, rikollisia ja poliisia hallitsevan The House kartellin pariin. Jokaisen kuskin täytyy suorittaa kilpailuja, tehtäviä ja haasteita ansaitakseen Valleyn alamaailman kunnioituksen ja osallistuakseen loppukisaan, jossa The House peitotaan lopullisesti.

Star Wars saaga jatkuu myös PC-pelien muodossa! Koe monipuoliset ja elävät Star Wars -moninpelitaistelukentät kaikilta kolmelta aikakaudelta: esiosista, klassikoista ja uudesta trilogiasta. Mukauta ja päivitä sankareitasi, tähtihävittäjiäsi tai sotilaitasi, joista kullakin on ainutlaatuisia kykyjä taisteluissa hyödynnettäviksi. Ratsasta tauntauneilla tai ota hallintaasi tankkeja ja kiitureita. Pudota kaupunkien kokoisia tähtituhoajia, käytä Voimaa ja osoita mahtisi ikonisia hahmoja, kuten Kylo Reniä, Darth Maulia tai Han Soloa vastaan!

PC Strategiapelit, sotapelit, taistelupelit ja tasohyppelyt 

Call of Duty WWII palaa vahvasti Call of Duty -pelisarjan juurille. Toinen maailmansota nimittäin toimi menestyksekkään Call of Duty -pelisarjan alkuperäisenä innoittajana. Palaa 1900-luvun tunnetuimman aseellisen konfliktin tunnelmiin sarjan uusimmassa pelissä. Lähde taistelujoukon kanssa matkalle läpi Euroopan sotatantereen ja taistele vapauden puolesta maailmassa, joka uhkaa suistua hirmuvallan alle. Voit myös lyöttäytyä yhteen ystäviesi kanssa ja pelata verkossa itsenäistä tarinavetoista yhteistyökampanjaa.

Vanha tuttu Crash Bandigoot palaa Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC -pelin mukana! Koe kolme PlayStation-historian unohtumattominta seikkailua uudestaan täysin remasteroituna. Pelipakettiin sisältyy Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ja Crash Bandicoot 3: Warped. N. Sane Trilogy on luotu alusta asti upouusilla grafiikoilla ja äänillä, jotta sarjan klassinen pelaaminen on saatu uudelle sukupolvelle.

PC-pelit, sekä konsolipelit kaikille laitteille löydät Kärkkäisen verkkokaupan laajasta valikoimasta!