Kärkkäinen Autohuolto&Autovaraosa palvelee kolmella paikkakunnalla: Lahdessa, Ylivieskassa ja Iissä Kärkkäisen tavaratalojen yhteydessä. Lisäksi Ylivieskassa on Autopesu. Jokainen Kärkkäinen Autohuolto&Autovaraosa Lahdessa, Ylivieskassa ja Iissä on täyden palvelun autohuolto- ja autovaraosaliike sekä kuluttajille että tukkuasiakkaille. Autohuolloissa huolletaan kaikki automerkit, Kärkkäinen Autohuollot ovat monimerkkihuoltoja eli takuuhuoltoja. Kärkkäisen Ylivieskan, Lahden ja Iin Autohuollossa on huolto myös lauantaisin. Lauantaisin on pikahuolto, eli auton saa tuoda huoltoon ilman ajanvarausta. Kärkkäisen Autohuollot palvelevat myös kesälauantaisin. Kesälauantaisin autot huolletaan ilman ajanvarausta.

Kärkkäisen Autohuolto&Autovaraosien tuotevalikoimiin kuuluvat autojen varaosat, lisävarusteet, renkaat, voiteluaineet ja kemikaalit – kaikki, mitä nykyaikainen autoilija tarvitsee. Lahden Autohuollossa on rengashotelli, eli renkaiden kausisäilytys.

Kärkkäinen Kone pienkoneiden myynti ja varaosamyynti sekä Kärkkäinen Koneen huolto palvelevat Kärkkäisen tavarataloissa Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Oulussa. Kärkkäinen Kone palvelee myös verkkokaupassa

Kärkkäinen Koneen valikoimissa on muun muassa moottorikelkkoja sekä moottorikelkkatarvikkeita ja ajovarusteita, moottoripyöriä tarvikkeineen, ajo- ja lisävarusteineen, mönkijöitä, mopoja, sähkömopoja, veneitä, vesijettejä sekä erilaisia pienkoneita, kuten moottorisahoja ja puutarhatyökaluja. Iin tavaratalossa pienkonevalikoimat ovat KärkkäinenAutohuolto&Autovaraosassa.

Kaikkiin Kärkkäinen Koneessa myynnissä oleviin tuotteisiin on valikoimissa varaosat ja lisävarusteet.

Kärkkäinen Koneessa huolletaan esimerkiksi moottoripyöriä, mönkijöitä, moottorikelkkoja, veneiden moottoreita, sähkömopoja sekä kaikkia pienkoneita, kuten moottorisahoja ja puutarhatyökaluja, ruohonleikkureita ja trimmereitä. Mikäli esimerkiksi puutarhatyökalut, kuten ruohonleikkurit, trimmerit ja oksasilppurit, jäivät syksyllä huollattamatta, niin nyt keväällä ne on hyvä viedä kiireen vilkkaa Kärkkäinen Koneeseen huoltoon, jotta kaikki on puutarhatyökauden alettua toimintakunnossa. Tärkeimmät tsekattavat ja huollettavat asiat ovat puutarhatyökalujen moottori, laakereiden ja muiden osien kuluvat kohdat sekä öljynvaihdot.

Ylivieskan Kärkkäinen Koneen huoltotoiminta tapahtuu todella laadukkaissa tiloissa, erillisessä reilun sadan neliön huoltohallissa. Kärkkäinen Koneen huoltohalli on Ylivieskan Iso-Kärkkäisen tavaratalokiinteistön Kärkkäinen Autohuollon päässä. Huoltohallissa on useita nostureita, ja lattiapinta-alaa on reilusti, siten sinne saadaan samanaikaisesti useampi laite huoltoon. Esimerkiksi veneet voi peruuttaa halliin moottorihuoltoon, koko vene mahtuu hienosti sisään; näin veneen moottorihuolto on kätevä tehdä. Veneiden perämoottoreille huoltohallissa on oma testiallas, jossa voidaan testata ja huollon jälkeen koekäyttää huollossa olevia perämoottoreita.

Kärkkäisen verkkokaupasta www.karkkainen.com/Kone ostettujen isojen koneiden ja kulkuneuvojen, esimerkiksi mönkijöiden, veneiden ja moottorikelkkojen, kuljettamisesta Kärkkäisellä on tarjota kilpailukykyiset rahtisopimukset. Ostamansa tuotteet saa kotiovelle alle sadalla eurolla akselilla Helsinki Rovaniemi, pohjoisempaan Lappiin rahti on vähän isompi.

Kärkkäisen verkkokaupan ostoksia varten on mahdollisuus Svea-rahoituksen osamaksusopimukseen, joka tehdään suoraan verkossa. Kärkkäinen Koneen toimipisteissä on mahdollisuus osamaksuvaihtoehtona valita Svea-rahoituksen tai Santander-rahoituksen lisäksi Nordea Rahoituksen maksusopimus. Se tehdään aina paikan päällä yhdessä Kärkkäinen Koneen myyjän kanssa.

Myös Kärkkäisen Autohuollossa on mahdollisuus joustavaan Svea-rahoituksen osamaksusopimukseen.

Kärkkäisen palvelutarjontaan kuluu lisäksi itsepalveluperiaatteella toimivat polttoaineen tankkauspisteet Kärkkäisen Lahden, Ylivieskan ja Iin tavaratalojen välittömässä läheisyydessä. Kun käyt Kärkkäisen polttoaineasemilla tankkaamassa, niin saa joka kerta takuuvarmasti edullista polttoainetta. Kärkkäinen panostaa suuresti polttoaineen hintojen jatkuvaan ja aktiiviseen seurantaan, jotta yrityksen jokainen polttoainepiste on aina alueensa edullisimpien joukossa.

Kärkkäinen Kone ja Autohuolto huoltavat puutarhakoneet ja autot kesäterään. Tervetuloa.

Reetta Reinman