Tietokoneet olisi hyvä hankkia niiden todellisen käyttötarkoituksen mukaan. Nykyaikaiset kannettavat tietokoneet ovat kehittyneet voimakkaasti vuosi vuodelta. Parantunut tekninen suorituskyky ja liikuteltavuus lisäävät niiden käyttäjäystävällisyyttä entisestään. Tämän päivän kannettavat tarjoavat entistä enemmän tehoa, parempaa käyttömukavuutta ja upeaa ulkonäköä käyttäjän toivomassa suhteessa. 

Perusominaisuudet omaavat kotikäyttöön mitoitetut kannettavat kulkevat myös helposti mukana, kun tarvitset työkalua kevyeen käyttöön, nettisurffailuun, toimisto-ohjelmilla työskentelyyn tai viihteen seuraamiseen. Vaativaan laskentatyöhön tai sujuvaan pelaamiseen tarkoitettu kannettava tarjoaa huimaa suoritustehoa, runsaasti keskusmuistia ja tehokkaan näytönohjaimen, jotta vaativimmatkin laskentaohjelmat tai uutuuspelit pyörisivät vaivattomasti.

Käytetty kannettava tietokone soveltuu peruskäyttöön - tehokas kannettava pelikäyttöön

Kärkkäisen verkkokaupan laajasta valikoimasta löytyy niin uusinta tekniikkaa tarjoava kannettava kotikäyttöön kuin käytetty kannettava tietokone ekologisempaa ajattelua suosivalle. Kärkkäisen verkkokaupassa voit tehdä vaikka kotisohvaltasi kannettavan tietokoneen vertailua ja valita valikoimasta sinulle sopivan kokoisen, tehoisen ja näköisen vaihtoehdon. Edullisten perusmallien ohella valikoimasta löytyy myös mainiot kannettavat tietokoneet testivoittaja -malleista. Näin voit olla varma, että verkkokaupan kannettavan tietokoneen tarjous miellyttää niin mieltä kuin kukkaroasi.

Korkealuokkaisella metallisella rakenteella ja yksityiskohtaisilla viimeistelyillä varustettu ASUS TUF Gaming FX505GM on loistava aktiivipelaajan työkalu ja kannettava kotikäyttöön. ASUS TUF Gaming on varustettu 15,6 -tuumaisella äärimmäisen nopealla 144 hertzin näyttöpaneelilla, ja 6,5 millimetrin paksuisilla NanoEdge -kehyksillä, jotka tekevät sen muotoilusta entistäkin sulavampaa. Tämä pelikäyttöön optimoitu kannettava omaa huikean suorituskyvyn, jonka perustana toimii huipputehokas kahdeksannen sukupolven Intel Core i7-8750H -kuusiydinsuoritin. 

NVIDIA GeForce GTX 1060 -näytönohjain, 16 gigan DDR4 -muisti ja 128 gigan SSD -levy pitävät huolen, että pelit ja ohjelmistot käynnistyvät ja toimivat tehokkaasti, viiveettä ja nopeasti. Huippulaadukkaiden komponenttien ohella se sisältää myös markkinoiden johtavan jäähdytysratkaisun. 

Käytetty kannettava tietokone on ympäristötietoisen kuluttajan vaihtoehto

Yhä useamman valveutuneen ja ympäristötietoisen kuluttajan ratkaisu on käytetty kannettava tietokone. Kannettavan tietokoneen vertailua tehtäessä moni huomaa, että laadukas käytetty kannettava tietokone on monesti täysin toimiva vaihtoehto niin peruskäyttöön, opiskeluun kuin pelaamiseenkin. Kärkkäisen verkkokaupan ReUse -kannettavan tietokoneen tarjous on edullisempi ja ekologisempi ratkaisu päivittää kannettava kotikäyttöön. ReUse - tietokoneet ovat leasing - käytössä olleita yrityskoneita, joiden runko ja komponentit ovat laadukkaampia ja kestävämpiä tavallisiin kuluttajamalleihin verrattuna. 

Fujitsu Lifebook E544 on suosittu käytetty kannettava tietokone, joka on varustettu 4. sukupolven Intel Core i5 -prosessorilla, 8 gigan muistilla ja SSD - kiintolevyllä. SSD - levy takaa nopean käynnistymisen ja hyvän käytettävyyden. Tämä Fujitsun kevyt kannettava on optimaalinen valinta niin kotikäyttöön kuin opiskeluunkin. ReUse -käytetty kannettava tietokone on ylikirjoitettu, tarkistettu ja täysin käyttövalmiiksi asennettu, joten kytket vain virrat päälle ja se on heti käytettävissä. 

Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa tarpeesi mukaiset kannettavat kotikäyttöön, opiskeluun, pelaamiseen tai työpaikalle. Ekologinen käytetty kannettava tietokone soveltuu mainiosti peruskäyttöön ja tehokas kannettava tietokone testivoittaja -mallilta vaativaan pelaamiseen tai kuvankäsittelyyn. Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa monia eri maksutapoja, joten voit valintasi mukaan maksaa kannettavan tietokoneen osamaksulla, maksukorteilla tai oman verkkopankkisi kautta. Valitse sopiva kannettavan tietokoneen tarjous, tilaa kätevästi haluamanasi ajankohtana ja valitse joustavasti tilanteeseesi sopiva maksutapa.