Moottoripyöräily on varsin suosittu vapaa-ajan harrastus Suomessa ja maailmalla. Rauhallinen moottoripyöräily pitkin mutkaisia pikkuteitä idyllisen suomalaisen maaseudun halki on monen motoristin kesän kohokohtia. Vapauden tunteesta ja luonnon vaihtuvista tuoksuista nauttiminen, sekä motoristien keskinäinen vuorovaikutus ovat myös moottoripyöräilyn kantavia voimia. Toisille taas tärkeämpää on moottoripyörän väkevä suorituskyky, kiihtyvyys, kaarreajo ja vauhdin tuoma kokemus ja nautinto. 

Valveutunut moottoripyöräilijä huolehtii myös turvallisesta ajamisesta muun liikenteen joukossa. Laadukkaat ja huolella valitut mp-ajovarusteet suojaavat motoristia sään vaikutuksilta, ajoviimalta ja erityisesti onnettomuustilanteissa. Moottoripyöräilyssä kannattaa panostaa turvallisuuteen.  Onnettomuustilanteissa voi olla hyvinkin merkityksellistä onko moottoripyörätakki käytetty ja sen rakenne heikentynyt, vai onko se uusi, ehjä ja edustaa nykypäivän turvallisuusvaatimuksia.

Mp-ajovarusteet tulee valita ajotyylin ja harrastuksen mukaan

Mp-ajovarusteet, mp-takit ja mp-ajopuku tulisi valita sen mukaan millaista moottoripyöräilyä harrastaa. Kadulle ja pitkän matkan ajoon sopivat kevyemmät tekstiili- ja nahkavarusteet. Kilparadoille kannattaa taas valita kestävä nahkainen mp-ajopuku, kinttupoluille laadukas mönkijä-takki ja moottorikelkkailuun optimoitu Yoko-ajotakki. 

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät laadukkaat miesten ja naisten mp-varusteet turvalliseen moottoripyöräilyyn parhailta tuotemerkeiltä. Kulunut ja aikansa elänyt ajotakki, käytetty mp-ajopuku tai muut vanhemmat mp-ajovarusteet kannattaa vaihtaa säännöllisesti uusiin, entistä turvallisempiin ja paremmin istuviin vaihtoehtoihin. 

Laadukkaat naisten mp-varusteet tuovat hyvää fiilistä ja yksilöllistä käytettävyyttä

Nykyaikaiset mp-takit moninkertaistavat ajonautinnon, ovat kestävämpiä ja pitävät sinut kuivana toisin kuin vanhemmat moottoripyörätakit. Naiset ovat nykypäivänä myös entistä aktiivisempia moottoripyöräilyn harrastajia. Yoko Doris Lady musta naisten moottoripyörätakki tarjoaa luxustason fiilistä naisten mitoituksella. Tätä moottoripyörätakkia naiset ihannoivat sen sisältämän naisellisen leikkauksen ja yksityiskohtien ansiosta. 

Veden- ja tuulenpitävä Yoko-ajotakki on varustettu hengittävällä Vertex-kalvolla, ohuella ja kestävällä pintamateriaalilla ja olkapäiden vahvikekankailla. Turvallisuusominaisuuksiltaan Yoko-takki edustaa nykyaikaisia vaatimuksia. Moutoillut CE-hyväksytyt suojat löytyvät selästä, olka- ja kyynärpäistä ja siinä on näkyvyyttä parantavat heijastavat yksityiskohdat. 

Takissa on monia ominaisuuksia mitkä parantavat sen yksilöllistä käytettävyyttä ja istuvuutta. Mp-ajopuku sisältää joustavat osat takin sivuissa ja hihoissa, soljilla säädettävän vyötärön väljyyden, vetoketjuilla säädettävän helman säädön ja se voidaan yhdistää vetoketjuilla helposti myös housuihin. Ja tässä oli vain joitakin ominaisuuksia, mitä uusi Yoko-ajotakki käytettyyn verrattuna tarjoaa. 

Kärkkäisen verkkokaupan mp-takit -valikoimaan tutustumalla voit helposti perehtyä mitä kaikkea nykyaikainen moottoripyörätakki käytettyyn rinnastettuna sisältää. Verkkokaupan miesten ja naisten mp-varusteet on tarkoin harkittuja ja laadukkaita vaihtoehtoja, jotta sinunkin moottoripyöräily Suomen vaihtelevissa olosuhteissa olisi mahdollisimman miellyttävää ja turvallista.

Moottoripyöräily on hieno harrastus, joten ajomukavuuteen, näkyvyyteen ja turvallisuuteen kannattaa panostaa. Tilaa tyyliisi sulautuvat mp-takit, mp-ajovarusteet tai maasto-ajoon sopiva mönkijä-takki kätevästi vaikka autotallistasi, samalla kun huollat moottoripyörääsi tai unelmoit kesän tulevista ajoretkistä.