Ajattele ympäristöä, vähennä muovin käyttöä

Seventh Generation on uusi pesu- ja puhdistusainesarja, jonka ainesosista jopa 97% on kasvipohjaisia. Tuotteissa on EU-ympäristömerkki, ja ne täyttävät tiukat vaatimukset, jotka koskevat tuotteiden aiheuttamia ympäristövaikutuksia sekä niiden toimivuutta ja turvallisuutta käyttäjille. Seventh Generation-tuotteet pakataan kierrätysmuovista valmistettuihin pulloihin, ja pakkaukset voi kierrättää käytön jälkeen.

Kuluttajat vaativat yhä enemmän ympäristöystävällisiä ja biohajoavia tuotteita myös kodin puhdistuskategoriaan. Ekologisuuden trendi on ollut kasvava viime vuosina. Medioissa käsitellyt uutiset ympäristön tilasta ja merten muoviroskista ovat lisänneet kuluttajien mielenkiintoa vastuullisia tuotemerkkejä kohtaan.

Unileverin vuonna 2017 julkaisema ja 20 000 ihmisen ostokäyttäytymistä eri puolilla maailmaa mitannut tutkimus osoitti, että yli puolet kaikista kuluttajista ostaa tai haluaa ostaa vastuullisesti, ja 33 prosenttia heistä ostaa tuotteita kestävä kehitys mielessään.

Yksi monista tavoista vähentää omaa ympäristökuormitusta on muovin vähentäminen ja sen kierrättäminen. Kansainvälisistä yrityksistä Unilever on vastuullisuusohjelmassaan sitoutunut 100% kierrätettäviin muovipakkauksiin vuoteen 2025 mennessä. Samalla kierrätetyn muovin käyttö pakkauksissa nostetaan vähintään 25 prosenttiin. Lisäksi vähennetään käytettävien pakkausten painoa kolmanneksella vuoteen 2020 mennessä.

Uudessa Seventh Generation-tuotesarjassa yhdistyvät kuluttajien toiveet ympäristöystävällisistä tuotteista ja kasvipohjaisista ainesosista sekä muovin määrän vähentämisestä.

Seventh Generation-tuotteiden pullot on valmistettu kierrätetystä muovimateriaalista. Pakkaukset voi käytön jälkeen kierrättää.

"– Yhdessä voimme tehdä planeetastamme puhtaamman ja terveellisemmän paikan elää. Meille, ja seuraavalle seitsemälle sukupolvelle."
Mikä tekee Seventh Generationista erilaisen?

* jopa 97% kasvipohjaisia ainesosia

* tuoksut 100% eteerisistä öljyistä tai kasvipohjaisista uutteista

* 0% synteettisiä tuoksuja, haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, väriaineita tai keinotekoisia kirkasteita

* jopa 100% kierrätysmateriaalista valmistetut pullot

* 100% kierrätettävät pakkaukset

* ei testattu eläimillä

* ei sisällä eläinperäisiä ainesosia