Lifehair on perustettu vuonna 1993. Se valmistaa tuotteita Ylöjärvellä Lh-Beautyn nimellä. Tuotemerkkejä ovat muun muassa Lacto line, Bio Rich ja Varpu. Kaikki tuotteet ovat

vegaanisia

, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteilla on kotimaisesta valmistuksesta ja työllistämisestä kertova Avainlippu-merkki.

Olemme koimainen kosmetiikka-alan yritys, jolla on oikeus käyttää kansainvälistä Leaping Bunny -merkkiä. Tämä takaa kuluttajille, että emme käytä eläimillä testattuja raaka-aineita. Tuotteissamme on myös rekisteröity Vegan -logo, joka takaa, että emme käytä mitään eläinperäisiä raaka-aineita tuotteissamme, kertoo myyntipäällikkö Carita Kantola.

Lh-Beautyn tuoteperheeseen kuuluu hygienia- ja hiustenhoitotuotteita.

– Tuotemerkkimme ovat muun muassa Lacto line, Bio Rich ja Varpu.

Kaikki valmistuksessa syntynyt pakkausjäte kierrätetään ja tuotteet pakataan kierrätyskelpoiseen materiaaliin.

Lh-Beautyn Lacto line -tuotesarja on kehitetty erityisesti herkälle ja kuivalle iholle päivittäiseen käyttöön. Lacto line -pesuneste on tuotesarjan eniten myyty tuote eli bestseller.

– Lacto line -pesuneste on ollut valikoimissamme 25 vuotta. Sen ympärille on vuosien saatossa kehitetty erilaisia täydentäviä tuotteita, kuten hajustamaton shampoo, hajustamattomat jalka-, käsi- ja vartalovoiteet, erilaiset ihonpuhdistustuotteet sekä käsidesi, joka sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä.

Lacto line kasvojenpuhdistustuotteista löytyy hajustamaton kasvopesu, joka on pakattu kätevään pumppupulloon sekä puhdistusemulsio, joka on maitomainen puhdistustuote. Sarjassa on myös öljytön puhdistusvaahto, joka sopii myös ripsien pidennysten käyttäjille. Pesutulosta täydentää Lacto line -kasvovesi.

Lacto line -kuorintavoiteessa käytetään kuorivina ainesosina luonnollista aitoa bambua ja jojobaöljykuorintakapseleita.Kuorintavoide ei sisällä muovirakeita, silikonia, keinotekoisia hajusteita eikä väriaineita.

Lacto line -kasvovoide sisältää ihoa pehmentäviä öljyjä, antioksidantteja, vitamiineja sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa.

– Uusin tulokas sarjaan on Micellar puhdistusvesi. Se on kolmitehoinen kasvojen puhdistustuote, joka käy sekä miehille että naisille. Yhdellä tuotteella saa puhdistettua ja kosteutettua kasvot samanaikaisesti.

Bio Rich -hiustenhoitosarjan tuotteet on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Ne sisältävät hiuksia ravitsevia hedelmähappoja. Sarjassa on tuotteita eri hiuslaaduille.

Värikäsitellyt shampoo ja hoitoaine on tarkoitettu käsitellyille ja värjätyille hiuksille. Hopeashampoo sopii vaalennetuille, luonnostaan vaaleille ja harmaille hiuksille. Bio Rich hiuksiin jätettävä hoitosuihke poistaa sähköisyyttä sekä lisää hiusten kiiltoa ja kammattavuutta.

Lh-Beautyn Varpu-tuotesarja on sulfaatiton ja siksi ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

– Hiuspohjalle ja hiuksille hellävarainen, sulfaatiton shampoo on kasvipohjainen ja sopii erityisesti niille, joilla on kuiva päänahka. Hiusten laadusta riippuen, pesun jälkeen ei välttämättä tarvita hoitoainetta, koska hiukset jäävät pehmeän tuntuisiksi. Shampoo pesee miedosti ja näin säästää myös hiusväriä pesun yhteydessä, toteaa Carita.

Avocado-shampoo ja hoitoaine sopivat kosteutta kaipaaville hiuksille. Varpu tuotesarjan Tyrnishampoo ja hoitoaine sopivat värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Ne sisältävät kotimaista xylitolia ja tyrniöljyä. Tuotteet eivät sisällä silikonia, keinotekoisia hajusteita, eivätkä väriaineita.

"– Tyrniöljy parantaa heikentyneiden hiusten rakennetta."
"– Hedelmähapot antavat hiuksille kiiltoa kosteuttaen ja vahvistaen niitä. "