Sekä työpaikalla että kotona ovat tarpeen erilaiset toimistovälineet. Ne auttavat pitämään tärkeät paperit ja tositteet järjestyksessä ja helposti saatavilla.

Erilaiset toimisto- ja konttoritarvikkeet ovat hyödyllisiä kaikissa arjen ympäristöissä. Ne auttavat pitämään huolta ja säilyttämään siististi erilaisia tärkeitä papereita, kuten kuitteja, sopimuksia, lomakkeita ja muita oleellisia tietoja sisältäviä dokumentteja.

Tärkeiden välineiden huolto- ja kunnossapito

Erilaiset tarve-esineet ja välineet kuluvat käytössä. Esimerkiksi koulu- ja satukirjat vaativat ajoittain huoltoa ja korjaamista. Tässä ovat tarpeen erilaiset liimat ja teipit, jotka ovat tilattavissa Kärkkäisen verkkokaupasta. Liimat ja teipit ovat hyödyllisiä myös muiden välineiden ja tavaroiden huoltamisessa. Esimerkiksi vedenkestävä teippi tai muu vahva teippi soveltuu erinomaisesti vaativampaan kiinnitykseen.

Hyvä neuvo on myös varautua kulumiseen etukäteen. Esimerkiksi kontaktoimalla tärkeiden säännöllisessä käytössä olevien kirjojen ja vihkojen kannet voi suojata niitä kulumiselta. Tähän tarvittavat erilaiset kontaktimuovit kuuluvat myös Kärkkäisen tuotevalikoimaan.

Papereiden järjestäminen ja kiinnittäminen

Tärkeät paperit on hyvä järjestää järkeviksi kokonaisuuksiksi. Näin ne löytyvät tarvittaessa helposti. Saman asiakokonaisuuden niputtamisessa ovat avuksi erityisesti klemmarit, nitojat, lävistäjät, mapit ja kansiot. Lisäksi kansioihin voi laittaa papereita suojaavat muovitaskut ja organisointia helpottavat välilehdet.

Kansiot, mapit ja vihkot on hyvä myös merkitä niin, että ne ovat helposti ja nopeasti tunnistettavissa hyllyllä. Tähän tarkoitukseen on olemassa esimerkiksi erilaiset tarrat, kuten etiketti- ja nimitarrat sekä erilaiset merkintälaitteet, joita ovat dymot, tarra- ja etikettikirjoittimet ja niiden tarvikkeet sekä leimasimet.

Papereiden ja asiakirjojen säilyttäminen

Tärkeitä papereita on hyvä säilyttää niille sopivissa paikoissa. Mappien ja kansioiden lisäksi paperit voi järjestää ja säilyttää niille sopivissa laatikostoissa, lokerikoissa, lomakelaatikoissa tai vaikkapa lehtikoteloissa. Myös näitä on Kärkkäisen verkkokaupassa laaja valikoima. Niissä paperit säilyvät hyvässä järjestyksessä ja ovat tarvittaessa nopeasti saatavilla.

Järjestyksen ylläpitämiseksi kannattaa vanhoista tarpeettomiksi käyneistä papereista hankkiutua eroon. Osan papereista voi viedä paperikeräykseen, mutta erilaisia henkilö- ja yhteystietoja sisältävät paperit ja asiakirjat on hyvä tuhota niin, että niistä ei voi tunnistaa henkilötietoja. Tähän löytyy Kärkkäisen valikoimista erilaiset ja erikokoiset paperisilppurit ja niiden roskapussit, joiden avulla tietosuojajätteet on helppo hävittää.

Muut järjestelmällisessä työskentelyssä tarpeelliset välineet

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy monenlaisia järjestelmällisessä toimintotyöskentelyssä hyödyllisiä tarvikkeita ja välineitä. Sieltä voi tilata esimerkiksi erilaiset nastat, paperiripustimen ja muistipaperit, joiden avulla voi merkitä muistiin ja kiinnittää näkyville erilaiset tärkeät juoksevat asiat.

Valikoimasta löytyvät myös sellaiset sekä kotona että työpaikoilla tarpeelliset konttorityövälineet kuin kopio- ja tulostuspaperit, hiirimatot, kirjoitusalustat ja erilaiset tuet, säästö- ja kassalippaat sekä laminointikoneet ja -taskut. Lisäksi monet muut toimistovälineet ovat tilattavissa verkkokaupasta. Niitä ovat kirjanpitoa helpottavat lomakkeet, kuitit, ajopäiväkirjat sekä erilaiset esitekansiot ja -telineet. Verkkokaupan tuotemerkkejä ovat muun muassa Lyreco, Karistopap, Esselte ja monet muut.

Tule tutustumaan Kärkkäisen verkkokaupan tuotteisiin, etsi tarpeisiisi parhaiten sopivat toimistovälineet ja aloita papereiden järjestäminen vaikka saman tien!