Onko pakun tavaratila kaaoksessa? Ongelmasi ratkaisee E-Flex, jonka pakuhyllyt auttavat pitämään tavaratilan järjestyksessä. Lisäksi harkittu sisustus säästää tilaa ja on turvallinen tapa säilyttää tavaroita.

E-Flexin hyllyt sopivat kaiken kokoisiin paketti- ja huoltoautoihin. Avohyllyt, vetolaatikostot ja telineet voi järjestää oman tarpeen mukaan, ja niistä voi rakentaa juuri itselleen sopivan kokonaisuuden.

Tyypillisesti kalustettuja pakettiautoja käyttävät sähkö- ja putkimiehet. Tosin myös muut ammattiryhmät voivat tarvita hyllyillä sisustettua pakua. Jokaisen kuitenkin kannattaa itse miettiä omat tarpeensa ja hankkia hyllyt sen mukaan.

Hanki pakun hyllyjärjestelmä pakettina

Kun valitset hyllyt pakettiautoon, mieti aivan aluksi, millaisia tavaroita ja välineitä säilytät autossa. Kannattaa myös tutustua hyllyjärjestelmän tuoteselosteeseen ja tarkistaa, mitä kokonaisuuden mukana on.

Tavallisesti paketissa on hyllyjen tai laatikoiden lisäksi kokoamissarja, kiinnityssarja sekä luonnollisesti ohje kokoamiseen. Usein mukana on myös liukuestematto hyllyille, jotta tavarat pysyisivät paremmin paikoillaan auton liikkuessa.

Kunnolla asennetut ja laadukkaat pakettiauton kalusteet pysyvät paikoillaan myös pienissä yhteentörmäyksissä. Koskaan ei kannata luottaa hyvään onneen ja jättää hyllyjä kiinnittämättä huolellisesti.

Hyllykkö on suunniteltu siten, että eri osat sopivat toisiinsa. Se puolestaan mahdollistaa lukemattoman määrän erilaisia yhdistelmiä. Parasta on se, että pakettiauton hyllyt voi siirtää toiseen autoon esimerkiksi siinä yhteydessä, kun vaihtaa autoa.

Hyllyjärjestelmä on autotarvike, jonka laatuun kannattaa panostaa. Esimerkiksi E-Flexin siniset hyllyt ovat kotimaisia, ja ne on valmistettu 1,5 millimetrin teräksestä automatisoidulla konekannalla. Lisäksi ne on jauhepolttomaalattu modernilla tekniikalla.

Mittaa, harkitse ja tilaa

Ennen hyllyjärjestelmän tilaamista täytyy mitata oman auton tavaratilan pituus ja korkeus. Mittojen perusteella voi sitten lähteä valitsemaan oikeankokoista hyllykköä esimerkiksi Kärkkäisen verkkokaupasta.

Kun hyllystön koko on ratkaistu, kannattaa valita mahdolliset lisävarusteet. Niitä ovat muun muassa letkutelineet, U-ripustin, vetolaatikosto, salkkuteline ja niin edelleen.

Lisäosia voi tosin tilata myöhemminkin, kun on nähnyt käytännössä, mitä oikeasti tarvitsee. Usein esimerkiksi työkalut, joita tarvitaan usein, kannattaa sijoittaa ripustimiin, jotta ne ovat helposti saatavilla.

E-Flex tarjoaa laadukkaan tuoteperheen, jolla pakettiauton säilytystilat saa pidettyä järjestyksessä. Tuoteperheeseen voi tutustua Kärkkäisen verkkokaupassa, josta ne ovat kätevästi tilattavissa.

Pakettiauto on monelle työpaikka, ja työpaikan viihtyvyydestä huolehtiminen on aina tärkeää. Järjestys on tärkeä viihtymistä lisäävä seikka, joten huolellinen auton kalustus kannattaa. Tavarat pysyvät järjestyksessä, ja ne ovat helposti saatavilla, kun niitä tarvitsee.