Pienillä yksityiskohdilla saat kotiisi persoonallisuutta ja kodikkuutta. Valitse sellaiset sisustustuotteet ja koriste-esineet, jotka tuovat sinulle iloa.

Kodin sisustus vaikuttaa siihen, kuinka hyvin viihdyt kotona. Itselle rakkaat ja tärkeät huonekalut ja koriste-esineet tekevät kodista näköisesi kodin. Pieni, yksittäinen tuote voi tuoda paljon iloa, kun se sattuu olemaan juuri sellainen, mistä pidät kovasti. Lähde suunnittelemaan kotisi sisustamista siitä, millaisista asioista pidät ja minkälaiset esineet tuovat sinulle hyvän fiiliksen.

Netti täynnä ideoita kodin sisustamiseen

Internet on täynnä blogeja ja juttuja kodin sisustamisesta. Sieltä saa hyviä neuvoja ja vinkkejä, joita voi sitten soveltaa oman kodin sisustamisessa. Panosta kodin viihtyvyyteen tekemällä itsellesi sopivia sisustusratkaisuja.

Isot pinnat kotona, kuten seinät, lattia ja katto ovat pelkästään alusta sisutukseen. Se, miten sisustat kotisi kertoo sinusta taas paljon enemmän. Ihanat sisustustavarat löydät Kärkkäisen verkkokaupasta, ja sieltä löytyy jokaisen makuun sopivia tuotteita.

Kyltit, kellot, koriste-esineet ja tekstiilit luovat kotiisi sinun näköisesi tunnelman. Kotisi seiniä on mukava täydentää erilaisilla kylteillä tai peileillä. Tauluista ja kehyksistä saa ihania kollaaseja seinille ja naulakoilla ja hyllyillä saadaan nostettua tuotteita esille.

Kärkkäisen verkkokaupassa pystyt helposti selailemaan sinua kiinnostavia tuotteita. Löydät verkkokaupasta myös tuttuja ja tunnettuja merkkejä, joissa on made in Finland -merkintä.

Pidä koti järjestyksessä koreilla ja laatikoilla

Piensäilytystuotteilla, kuten koreilla, laatikoilla ja pussukoilla on helppo pitää kodin pientavarat järjestyksessä. Kärkkäisen valikoimasta löydät hyvän valikoima eritarpeisiin ja käyttötarkoituksiin sopivia säilytysratkaisuja. Puulaatikot ja kangaspussit sopivat monenlaisiin sisustuksiin ja niiden avulla pidät tavarat nätisti järjestyksessä.

Pienet puiset ja pahviset laatikot ja korit on myös helppo lahja. Koriin tai laatikkoon voi näppärästi kerätä esimerkiksi koriste-esineitä tai kynttilöitä ja viedä lahjaksi. Lahjaa ei tarvitse välttämättä kääriä edes paperiin, vaan kuljeta lahja saajalle kauniissa korissa tai laatikossa paljaaltaan tai vain sieväsi naruun käärittynä.

Kaikki kodin käyttöesineet koriste-esineistä huonekaluihin löydät Kärkkäisen verkkokaupasta, jossa on helppoa ja turvallista selata ja tilata tuotteita.