Star briten valikoimissa yli 100 veneenhoitotuotetta

Star brite -veneenhoitotuotteet ovat johtavassa asemassa ympäri maailman. Suomessa ne ovat olleet myynnissä yli 28 vuotta. Yhdysvaltalainen Star brite on perustettu vuonna 1973, jolloin valikoima koostui neljästä auton hoitotuotteesta. Päätuotteena oli himmeän ja hapettuneen maalipinnan kiillon ja pitkäkestoisen suojan palauttava autovaha.

1970-luvun lopulla yhtiö laajensi markkinoita ja avasi jakelukeskuksen Toronton lähettyville Kanadaan, toimistot Ranskan Lyoniin sekä varastokeskuksen Alankomaiden Rottedamiin.

Nykyään Star brite markkinoi erityisiä tuotteita autoiluun, veneilyyn, karavaanareille, maatalouteen, kuorma-autoiluun, puutarhakalusteiden hoitoon sekä ilmailuteollisuudelle. Lisäksi Star brite valmistaa harjoja, harjanvarsia, kiinnitysliinoja, mustekaloja sekä muita apuvälineitä.

Juuri laajentunut päätehdas Kinpac Inc sijaitsee Montgomeryssä, Alabaman osavaltiossa. Tehdas valmistaa tuotteita myös suurille öljytehtaille sekä jälleenmyyjille heidän omilla tuotenimillään. Tehtaan 300.000 neliömetrin kokoiset tilat pitävät sisällään valmistamisen, sekoituksen, pakkaamisen sekä jakelun. Tiloista löytyy 350.000 litran kokoiset massatankit, 80.000 litran sekoitustankit, laboratoriot, laadunvalvontakeskukset sekä pullojen valmistuskoneita ja täysin automatisoituja täyttölinjastoja.

Tuoteperheestä löytyy pelkästään veneiden hoitoon ja puhdistukseen yli 100 eri tuotetta, mukaan lukien öljytuotteet sekä StarTron polttoaineiden lisä- ja säilytysaineet.

Star briten alumiiniveneiden hoitotuotteilla saadaan alumiiniveneet puhtaiksi ja kiiltäviksi. Vanhat, pinttyneet ja likaiset pinnat kokevat uudistuksen tuotteiden myötä. Uutena alumiiniveneet kiiltelevät kirkkauttaan.

Erityisesti meriveden ansiosta alumiiniveneen pinta menettää kiiltonsa ja hapettuu, joka aiheuttaa lian nopeamman tarttumisen. Star brite Alumiinin entisöintiaine puhdistaa alumiiniveneen kyljet sekä pohjan mm. levästä ja limasta sekä poistaa keltaisuuden kuohurajasta. Alumiinin entisöintiaineen käytön jälkeen pinta tulee suojata Star briten Alumiinin Kiillotusaineella.

Star briten venekiillokkeissa ja vahoissa oleva PTEF-teknologia mahdollistaa kestävän ja liukkaan lopputuloksen, joka estää lian, levän, noen sekä öljyn tarttumista ja kuohurajan kellastumista. Tuote voidaan levittää vanhan vahan päälle. Korkealaatuinen Venekiilloke Marine Polish PTEF suojaa ja antaa syvän, kestävän kiillon ja estää haitallisia UV-säteitä sekä säteilyn aiheuttamaa haalistumista. Tuote on erittäin helppo käyttää, se sopii myös koneelliseen työstöön.

Monikäyttöinen homeenpoistoaine, Mildew Stain Remover poistaa homeen ensikosketuksella. Käsiteltävä kuomu tai purje tulee ensin pestä Purjeen & Kuomun pesuaineella ohjeiden mukaisesti. Pestyyn, kuivaan kankaaseen sumutetaan homeenpoistoainetta ja sen annetaan vaikuttaa. Homeen poistuttua kangas on hyvä huuhdella puhtaalla, makealla vedellä, joka jälkeen se kannattaa kyllästää Star briten Kuomunkyllästeellä.

Karhennetulle kannelle valmistettu Non-Skid Deck Cleaner kuohauttaa vaikeankin lian ja tahrat pois. Star briten karhennetun kannen pesuaine jättää suojaavan, kiiltävän, mutta liukumattoman pinnan käsitellylle kannelle.

Rungon ja vesirajan puhdistusaine, Hull Cleaner, on kehitetty poistamaan veneen rungon vesirajan keltaisuuden sekä limat, levät ja liat. Aine poistaa myös kalan veren sekä ruosteen.

Tuote levitetään laimentamattomana kuivaan pintaan. Se sopii sekä lasikuitu- että maalatuille pinnoille. Aineen annetaan vaikuttaa, mutta tuote ei saa kuivua pintaan.

Vaikutusajan jälkeen pinta huuhdellaan puhtaalla, makealla vedellä. Rungon ja vesirajan puhdistusainetta käytettäessä ilman lämpötilan on oltava vähintään +10 astetta.