Adidas on yksi maailman johtavimmista urheiluvaate valmistajasta. 1920-luvulla Adolf "Adi" Dassler aloitti toimintansa urheilukenkien valmistuksella. Myöhemmin tuotevalikoima laajeni ja suosio lähti nousuun.

Kukapa ei tunnistaisi Adidasta, jonka tuotteista löytyy lähes poikkeuksetta kolme tasaraitaa. Adidaksen urheilutuotteita myydään ympäri maata, ja tuotteita käytetään niin kilpaurheilussa kuin koululiikuntatunnilla.

Suuren suosion saavuttanut Adidas valmistaa urheilukenkiä, joissa muotoilu, kestävyys ja laatu on suunniteltu erinomaisesti. Jokaiselle urheilulajille ja käyttäjälle löytyy sopivat urheilukengät. Urheilukengistä löytyy juoksukenkää pururadalla juoksijalle aina kilpajuoksua harrastavalle.

Naisten Adidaksen urheilukenkiä löytyy suuri valikoima, josta jokainen löytää urheiluharrastukseensa sopivat urheilukengät. Miesten kenkävalikoimasta löytyy myös moneen makuun ja lajiin sopivia kenkiä.

Valitse Adidaksen urheilukengistä kengät, jotka on suunniteltu juuri sinulle tyypilliseen urheiluun. Adidaksen urheilukenkä valikoimasta löytyy muun muassa sisäpelikenkiä, painonnostokenkiä, lentopallokenkiä sekä muodikkaita vapaa-ajan kenkiä.

Adidaksen pallot kehitellään ammattijalkapalloilijoiden kanssa yhdessä

Adidaksen jalkapallot ovat saaneet suuren suosion. Kun maailmantähdet pelaa liigaottelujaan Adidaksen jalkapallolla, haluaa kotikatsomossakin olevat fanit saada tuntumaa jalkapalloilijan elämään, valitsemalla Adidaksen jalkapallon omiin peleihin.

Adidaksen jalkapallot ovat koneommeltuja, kestäviä ja keinonahasta valmistettuja. Jalkapalloja löytyy erikokoisia ja painosia, joten löydät Adidaksen jalkapallovalikoimasta myös lapsille sopivia palloja.

Adidaksen jalkapallokengät ovat saavuttaneet suuren suosion myös ammattijalkapalloilijoiden keskuudessa. Jalkapallokengät eli nappulakengät on suunniteltu nurmikolla juoksemiseen ja koviin potkuihin. Adidaksen jalkapallokengät on suunniteltu niin nurmikolla kuin tekonurmikolla pelaamiseen.

Adidakselta kaikki urheiluvaatteet ja varusteet

Adidaksen urheiluvaatteet, verryttelyasut, collegeasut ja trikooasut ovat ulkonäöltään, muotoilultaan ja materiaaleiltaan ihania ja kestäviä. Sporttiset asut antavat uutta puhtia urheiluun ja treeniin. Naisten Adidaksen valikoimasta löytyy niin urheiluliiveistä aina Adidaksen verkkapukuun, josta kaikista tuotteista löytyvät tutut kolme raitaa.

Adidaksen löydät myös hygienia puolelta. Adidakselta tulee säännöllisin väliajoin uusia tuoksuja. Adidaksen deodorantit, saippuat ja hajusteet ovat sporttisia, nuorekkaita ja energisiä. Varsinkin miestentuoksut ovat saaneet suurta suosiota ja miesten tuoksut ovatkin oikein maskuliinisia tuoksuja.

Löydät suuren ja kattavan valikoiman Adidaksen supersuosittuja tuotteita Kärkkäisen verkkokaupasta. Tutustu ja tilaa Adidas-tuotteita itsellesi, puolisollesi tai lapsillesi.