Vapaa-aikana, pukeutuminen saa olla mukavaa ja rentoa. Vapaa-ajan asusi kertoo sinusta yleensä enemmän, mitä taas työpukeutumisesi. Vapaa-ajalla pukeudutaan yleensä harrastuksen tai muun mielenkiinnon kohteen mukaan. Löytyykö sinun vaatekaapistasi urheiluasuja, joita käytät vapaa-aikana vai onko lempi t-paidassasi jonkin yhtyeen nimi tai sarjakuvahahmo?  

Vapaa-ajan pukeutumisen rentous

Vapaa-aikana on mukava pukeutua rentoihin ja mukaviin asuihin ja asusteisiin. Vapaa-ajan asuja löytyy moneen makuun ja monet merkit tarjoavatkin pelkkiä vapaa-ajan asuja.

Vapaa-aikana vaatetus on yleensä rennompaa ja löysempää. Rennot vaatteet saavat mielemmekin rentoutumaan, varsinkin niiden, joilla on tiukka työpukeutuminen.

Hupparit ovat hyvin suosittuja vapaa-aikana. Huppari on helppo asuste, jota voi hyvin yhdistää niin farkkuihin, kolitsihousuihin tai legginsseihin. Mukavia ja monikäyttöisiä huppareita on laajavalikoima kuin miehille kuin naisillekin, ja jokaisen makuun löytyy varmasti sopiva huppari.

Ostaessasi vapaa-ajan asua, kiinnitä huomiota vaatteiden ja asusteiden mukavuuteen, istuvuuteen ja käytännöllisyyteen. Jokaisella on oma makunsa vaatteiden ja pukeutumisen suhteen. Osa pukeutuu töissä ja vapaa-aikana samoihin vaatteisiin, ja joillakin taas vapaa-ajan ja työvaatteet eroavat paljonkin toisistaan. Millainen arkipukeutuja olet? Etsitkö löysää ja mukavaa puettavaa vai oletko tarkka vapaa-ajan vaatteistasi?

Löydät rennot vapaa-ajan asut, pipot, takit, hupparit, ulkoiluvaatteet, kengät ja urheiluvaatteet kätevästi ja helposti Kärkkäisen verkkokaupasta. Laaja valikoima takaa sen, että jokaisen makuun löytyy sopivat vapaa-ajan asut ja asusteet.

Vapaa-aikana retkelle luontoon

Vapaa-aikana lähdetään monesti mökkeilemään tai luontoon retkeilemään. Osalle luonto on samalla myös mielenkiinnon tai harrastuksen kohde. Luonto rauhoittaa ja rentouttaa ja metsäretki viikonloppuna vähentää stressiä ja uupumusta. Suuntaa siis lähimmälle metsäpolulle vapaapäivänäsi ja nauti luonnon kauneudesta ja raikkaudesta. Ota vaikka kahvit ja voileivät mukaan.

Matkaeväät on helppo kuljettaa repussa tai laukussa. Pidemmille retkille on hyvä varustautua isommalla repulla tai rinkalla. Retkelle ja luontoon lähtiessä on hyvä muistaa pukeutua lämpimästi. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät helposti ja nopeasti laajat valikoimat retkeilyasusteita, takkeja ja pipoja sekä ulkoiluun ja retkeilyyn sopivia asuja.

Vapaa-ajan pukeutuminen lähtee siis omista mielihaluista, kiinnostuksen kohteista ja omasta tyylistä. Valitse siis sellainen asu, joka näyttää sinulta mutta myös tuntuu mukavalta päällä.