Vaaleanpunainen sika on taas täällä! Sikapäivät tulevat aina yhtä varmasti kuin joulu tai juhannus. Ja niitä on odotettukin vähintään yhtä paljon. Sikapäivien tarjoukset ovat vertaansa vailla. Eikä niistä todella kannata jäädä paitsi!

Sikapäivä-tarjoukset valtaavat myymälät ja verkkokaupan

Kärkkäisen Sikapäivät näkyvät niin myymälöissä kuin verkkokaupassakin. Sikapäivät eivät ole yksistään huikeita tarjouksia, vaan lisäksi ne tarjoavat monenlaista piristystä pitkin myymälöitä. Sikapäivät on ideoitu yli 20 vuotta sitten, ja silloin herännyt ajatus elää yhä, eli kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta täytyy löytyä hyviä tarjouksia. Ja niitähän löytyy!

Sikapäiviä voi viettää myös verkkokaupassamme osoitteessa www.karkkainen.com. Siellä ostaminen on tehty mahdollisimman selkeäksi ja vaivattomaksi. Tuoteosastoittain laaditut shopit helpottavat hahmottamaan eri tuoteryhmien valikoimat. Yksi olennainen etu Kärkkäisen verkkokaupan asiakkaille on edulliset postikulut. Ja aivan ehdoton valtti Kärkkäisen verkkokaupassa on, että toimitukset ovat perillä nopeasti.

Tarjoukset ja houkutukset eivät rajoitu pelkästään myymälöihin ja verkkokauppaan, vaan myymälöiden yhteydessä toimivat kahvilat ja ravintolat tarjoavat myös makeita yllätyksiä sekä syötävää ja juotavaa sikahintaan.

Kannattaa siis poiketa syömään ja juomaan. Ja mikä ettei autonkin voisi huollattaa samalla Kärkkäinen Autohuolto- ja varaosassa.

Sikapäiviltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin

Sikapäivillä sikamaisia tarjouksia on todella jokaiseen makuun. Tarjouksessa on niin merkkituotteita kuin tuoteuutuuksiakin. Osa tuotteista myydään niin halvalla, että heikoimpia hirvittää.

Sikapäivä-tarjousten perässä on menneinä vuosinakin juostu ja kilpailtu, joten tänäkään keväänä ei kannata jäädä katselemaan sivusta. Parhaat tuotteet ja tarjoukset menevät nopeasti.

Eri osastot ovat satsanneet valikoimiinsa aivan erityisesti. Ja koska jokaiselle halutaan tarjota jotain, on selvää, että valikoima on huipussaan ja hinnat romautettu mahdollisimman matalalle. Urheilijan kannattaa suunnistaa urheiluosastolle ja kodin hengettären kohti kodinkoneosastoa. Ohi kulkiessa kannattaa tsekata myös taloustavarat ja työkalut.

Huikeita tarjouksia löytyy myös kodintekniikan ja viihteen osastolta. Elektroniikkaosastolta monenlaiset pelit tarttuvat varmasti useimpien mukaan. Ja mikä parasta, karkkia ja makeisia löytyy taatusti halvalla ja paljon! Suut saa siis makeiksi ja messingille niin myymälöissä kuin verkkokaupankin puolella.

Kärkkäinen tunnetaan jo valmiiksi monipuolisuudesta, runsaasta valikoimasta, hurjista alennuksista, mukavasta ja asiantuntevasta palvelusta sekä ostamisen vaivattomuudesta. Ja kun tähän lisätään vielä Sikapäivien sikatarjoukset kaikkine herkkuineen, niin yhtälö on täysin vastustamaton.

Kärkkäisen Sikapäiville kannattaa siis suunnata kauempaakin! Kahden viikon ajan kestävä ostosparatiisi tarjoilee shoppailun iloa kaikilla mausteilla. Jokainen kävijä on huomioitu ja jokaisella halutaan tarjota aivan parasta palvelua ja ilahduttavia tarjouksia.

Vaaleanpunainen sika on siis täällä taas, eikä se jätä kylmäksi meistä ketään. Aloitetaan siis kevät rynnistämällä Sikapäiville!