Se, mikä luo tunnelman ja persoonallisen ilmeen koteihimme, on yleensä tuotu piensisustuksella. Siihen vaikuttavat vuodenajat, trendit, oma maku ja mieltymykset. Koti on paikka, jossa sisustaminen on yleensä helppoa. Lukuisat sisustustuotteet helpottavat oman tyylin löytämistä sekä antavat inspiraatiota uusien sisustuskokonaisuuksien luomiseen. Sisustus ja sisustaminen ovat nykyisin monille harrastus.

Piensisustus tarjoaa kauniita yksityiskohtia

Kodin sisustus on mukavaa, kun osaa löytää sopivat tuotteet. Sisustustavara on monipuolinen joukko erilaisia suurempia kokonaisuuksia sekä piensisustustuotteita. Sisustaminen kannattaa aloittaa maltillisesti ja suunnitelmallisesti. Suurien valintojen jälkeen piensisustus tuo kotiin väriä, yksityiskohtia ja persoonallisuutta juuri niin paljon kuin haluat.

Suurimpina katseenvangitsijoina pidetään yleensä tauluja. Kauniit taulut ja julisteet ovat monesti niitä, joiden ympärille koko muu sisustus rakentuu. Juliste laitettuna kauniisiin kehyksiin on halpa tapa saada uutta ilmettä kotiin. 

Taulun viereen sijoitettu koristepatsaskoristekasvi sekä kaunis kohdevalo luo harmonisen tunnelman. Pienillä yksityiskohdilla voi helposti luoda persoonallista ilmettä ja kaunista katseltavaa kotiin.  

Sisustuskalvot ja sisustustarrat takaavat nopean ilmeen kohennuksen

Viime vuosina erilaiset sisustuskalvot eli D-C-fixit ovat nousseet helppouden ja edullisuuden takia suureen suosioon. Isompienkin huonekalujen, kuten kirjahyllyn, pianon tai jonkin muun huonekalun. Uudistaminen on niillä nopeaa ja helppoa. Kontaktiomalla voi uudistaa vaikka keittiön kaapistot! 

Näyttävää mutta helppoa muutosta saa myös lisäämällä jokin kaunis sisustustarra seinään, ikkunaan tai oveen. Tarrojen valikoima on laaja ja niitä löytyy tekstitarroista graafisiin kuvioihin. 

Kaunis koristekranssi toivottaa sisääntulijan tervetulleeksi kotiin ja antaa jo ovella viitteitä siitä, kuinka sisällä on viihtyisyyteen panostettu. Miksi tyytyä matkamuisto-jääkaappimagneetteihin, kun saatavilla on kauniita, persoonallisia koristemagneetteja vaativampaankin makuun? 

Tahdotpa sisustukseltasi mitä tahansa, hillittyä minimalismia tai rönsyilevää romantiikkaa, löydät parhaimman valikoiman piensisustustuotteita meiltä Kärkkäisen verkkokaupasta!