Kun keho voi hyvin, on mielikin iloisempi

Bioteekin Elinvoima -sarjan jauheita on helppo nauttia sellaisenaan veteen sekoitettuina tai lisättynä smoothien joukkoon.

Elinvoima Kuitu

* Onnelliselle vatsalle

Elinvoima Kuitu sisältää kuitua kaurasta, pellavasta, hampusta ja psylliumista. Lisänä on tyrniä, karpaloa ja lakritsinjuurta. Tämä monipuolinen ja hyvänmakuinen kuituvalmiste pitää vatsan onnellisena.

Elinvoima Viherjauhe

* Vihreyttä ja elinvoimaa

Elinvoima Viherjauhe on luonnollinen ja ravintorikas lisä ruokavalioon. Se sisältää monipuolisesti vahvoja vihreitä kasveja, kuten nokkosta, spirulinaa ja vehnänorasta sekä muita ravintorikkaita kasviksia, kuten porkkanaa, hernettä ja parsakaalia.

Elinvoima NivelPii

* Luuston ja nivelten hyvinvointiin

Elinvoima NivelPii on täsmävalmiste nivelten ja luuston hyvinvoinnille. Sen sisältämät piimaa, C-vitamiini ja hivenaineet (boori, molybdeeni, kromi) tekevät koostumuksesta rikkaan ja monipuolisen. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista mm. luustossa, nivelrustossa ja ihossa.

Elinvoima Merilevä

* Kilpirauhasen toiminnan tueksi

Elinvoima Merilevä sisältää luonnonmukaisesti tuotettua merilevärouhetta Ulko-Hebridien puhtaasta luonnosta. Merilevä on ravintoainerikas kasvi. Se sisältää erityisen paljon luontaista jodia, joka tukee energia-aineenvaihduntaa ja kilpirauhasen toimintaa.

Elinvoima Puhdistuskuuri

* Suursiivous keholle

Elinvoima Puhdistuskuuri on tarkoitettu kuurimaiseen käyttöön. Se tekee keholle suursiivouksen. Luonnon omat puhdistavat kuidut ja yrtit, kuten nokkonen, voikukka ja kultapiisku, toimivat hellävaraisesti mutta tehokkaasti.