Black Weekend tai tarkemmin Black Friday on Suomessa jo melko tunnettu, mutta entä Cyber Monday, eli Cyber-maanantai? Cyber Monday on kehittynyt Black Fridayn rinnalle. Eli silloin kaupat laittavat alennusmyyntiin erityisesti elektroniikkaa, joka on jäänyt myymättä Black Fridayn aikana. Eli tämän Cyber-maanantain voidaan sanoa olevan jonkinlainen ulosheittopäivä verkkokaupoissa ja kivijalkamyymälöissä.

Tarjouksia pitkin verkkokauppaa

Yleensä netti on paras paikka metsästää tarjouksia. Näin myös Cyber Mondayn osalta. Voit kotisohvaltasi rauhassa klikkailla huimien tarjousten perään. Usein myös nettikauppojen valikoimat ovat runsaammat kuin kivijalkamyymälöissä. Kärkkäisen myymälöissä valikoimaa kyllä riittää, aivan kuten verkkokaupassakin.

Black Friday ja Cyber Monday ovat mahtavia alennuspäiviä! Hinnat ovat edullisia ja alennettuja tuotteita on paljon. Kärkkäisen verkkokauppaan kannattaa sukeltaa ainakin erilaisten elektroniikkatuotteiden ja kodinkoneiden pariin. Alla villit tärpit shoppailuun. Hyödynnä tarjoukset myös tulevaa joululahjasesonkia ajatellen. Nyt ei tarvitse maksaa lahjoista itseään kipeäksi!

Cyber Monday -kampanja alkaa pian, joten kannattaa seurata verkkokaupan kampanjoita! Silloin paljastuvat kaikki Cyber Mondayn huimat tarjoukset.