Tänäkin jouluna, kuten monina aikaisempina jouluina, monien lasten suosikiksi ja lahjatoiveeksi nousevat jälleen iki-ihanat Lego-tuotteet. Lego on maailman johtavia lelunvalmistajia ja sen tuotteita myydään hurjia määriä ympäri vuoden, mutta eteenkin ennen joulua. Legot ovat lapsille tuttuja leluja ympäri maailman, sillä niitä myydän kaikkialla.

Legot ovat vuodesta toiseen löytäneet tiensä niin lasten sydämiin kuin joulupukin lahjasäkkiinkin.

Tilaa Kärkkäisen verkkokaupasta takuuvarmat Lego-hitit jouluksi!

Seuraavaksi 12 tämän joulun varmaa ja ehdotonta hittilahjaa. Haaveilemisen ja ostopäätöksen helpottamiseksi löydät tuotteiden takaa linkit verkkokauppaan ja rakennussarjan nimen takaa löytyvät muut sarjan tuotteet.

Legon TOP 12 – valitse oma suosikkisi:

 

Lego 31313 Mindstorms EV3

Rakennussarjan nimi: LEGO Mindstorms

Ikäsuositus: 10+ vuotta

Robottivallankumous on täällä! Lego Mindstoms EV3 on täällä!

Lego-rakennusjärjestelmä on nyt yhdistetty Legon kehittyneimpään tekniikkaan, että sinulla olisi mahdollisuus luoda ja komentaa käveleviä, puhuvia ja ajattelevia robotteja. Lego-robotit tekevät nyt siis sen, mitä ikinä keksitkään käskeä niiden tehdä. Lego Mindstorms EV3 -sarjan mukana tulevilla 3D-rakennusohjeilla onnistut rakentamisessa varmasti. Mukana tulevat myös kauko-ohjain, valmiiksi suunnitellut tehtävät ja ilmainen sovellus, jonka avulla komennat robottia älylaitteeltasi.

Halutessasi pitää yhteyttä muihin harrastajiin, LEGO Mindstorms -sivusto tarjoilee kaikkea mahdollista sinulle ja muille faneille.

Lego 41130 Huvipuiston vuoristorata

Rakennussarjan nimi: LEGO Friends

Ikäsuositus: 8–13 vuotta

Vietä huvipuistopäivä Lego Friends -seurassa ja tutustu kaikkiin hurjiin laitteisiin!

Lego Friends -rakennussarjan vuoristorata tarjoilee kovat kyydit ja paljon iloisia hetkiä rakentajille. Sen rakentamiseen menee tovi jos toinenkin, mutta lopputulos on näyttävä ja antaa siivet mielikuvitukselle ja luovuudelle.

Lego 41148 Elsan maaginen jääpalatsi

Rakennussarjan nimi: LEGO Disney Princess

Ikäsuositus: 6–12 vuotta

Taianomainen, valtava jääpalatsi kutsuu sinua viettämään lumista päivää yhdessä Elsan kanssa! Elsa tarjoaa teetä ja kakkua suuressa salissa ja kuljettaa sinut upeaa portaikkoa pitkin tutustumaan yläkerran taianomaisiin makuuhuoneisiin. Voit myös mennä kelkkailemaan lumiselle leikkikentälle, jossa Olaf, Vaahtokarkki ja lumipallerot sinua malttamattomana odottavat!

Lego 42043 Mercedes-Benz Arocs 3245

Rakennussarjan nimi: LEGO Technic

Ikäsuositus: 11–16 vuotta

Miltä tuntuisi tuliterän Mercedes-Benz Arocs 3245:n kyyti? LEGO Technic -malliston Arocs 3245 tarjoaa toimintoja ja yksityiskohtia, jotka ovat suoraan kuin aidosta autosta. Auton mukana tulee iso Power Functions -moottori, jonka avulla pääset käyttämään paineilmajärjestelmää. Tämä Lego-rakennussarja on 2-in-1 -malli, eli voit rakentaa autoon myös mahtavan nosturin, jossa on ojennettava nosturin varsi, neljä jousitettua akselia, tuplapyörät sekä perälauta, varoitusvalot ja siipipeilit.

Malli on todella suuri, sillä siinä on 2753 elementtiä. Mercedes-Benz-tähti tuo siihen todellista säihkettä ja vaikuttavuutta.

Lego 60141 Poliisiasema

Rakennussarjan nimi: LEGO City

Ikäsuositus: Ikäsuositus 6–12 vuotta

Onko poliisi ja roisto -leikki sinulle tuttua? Nyt voit rakentaa oman poliisiaseman roistoja varten. Ja mikä parasta, voit auttaa sekä roistoja että poliiseja! Rosvoilla on apunaan dynamiittia ja sorkkarauta, poliisit puolestaan käyttävät takaa-ajossa autoaan, moottoripyöräänsä ja helikopteria, joten rosvojen on lopulta turhaa yrittää, he eivät voi ehtiä kovinkaan pitkälle!

Lego 10840 Iso tivoli

Rakennussarjan nimi: LEGO Dublo

Ikäsuositus: 2–5 vuotta

Lego Duplot ovat ihastuttava kokoelma palikoita vaikka koko perheen leikkeihin. Värikäs Lego Iso tivoli Duplo-hahmojen kanssa on osa unhoittumatonta seikkailua. Maailmanpyörän rakentaminen on hauskaa ja opettavaista tekemistä. Ja seikkailu jatkuu karusellista junaan ja jäätelökioskille. Mikä voisikaan olla parempi tapa seikkailla yhdessä kuin rakentaa Lego Iso tivoli keskelle kotia ja hypätä mukaan tivolin ihmeelliseen maailmaan.

Lego 41318 Heartlaken sairaala

Rakennussarjan nimi: LEGO Friends, Heartlake

Ikäsuositus: 7–12 vuotta

Lego Heartlaken sairaala hoitaa kaikki potilaat! Sen ammattitaitoiselta henkilökunnalta ei jää mikään huomaamatta. Heartlake Cityn asukkaat pääsevät parhaimpaan hoitoon helikopterin tai ambulanssin kyydissä. Röntgenlaite kuvaa ja lääkäri tutkii kaikki murtuneet luut ja kipeytyneet vatsat. Sairaalan elämä on jatkuvaa hoitamista ja paranemista. Ja sinä voit olla mukana kaikissa haavan sitomisissa ja vauvan syntymissä.

Lego 42068 Lentokentän pelastusauto

Rakennussarjan nimi: LEGO Technic

Ikäsuositus: 10–16 vuotta

Mitä kaikkea vilkkaalla lentokentällä voikaan tapahtua! Hyppää rattiin ja ohjaa Lentokentän pelastusauto apuun. Huipputekninen, perinteisen punamustaharmaa pelastusauto on aina siellä missä sitä kipeimmin tarvitaan. Autossa on iso ohjaamo, yksityiskohtainen kojelauta, työkalujen säilytyslokero, nelisylinterinen moottori, tuplataka-akseli ja isot renkaat. Koko Lentokentän pelastusauto -malliin voi yhdistää Power Functions -moottorin, ja setistä voi rakentaa upean Palokunnan pelastusajoneuvon.

Lego 42070 Kuusivetoinen maastohinausauto

Rakennussarjan nimi: LEGO Technic

Ikäsuositus: 11–16 vuotta

Supermahtava, kauko-ohjattava Lego Kuusivetoinen maastohinausauto on täällä! Siinä on mieletön voima, joten se kulkee maastossa kuin maastossa, kun vain ohjaat sitä eteenpäin. Kuusivetoinen maastohinausauto on yksityiskohtainen 2-in-1 -malli, josta voit rakentaa myös upean tutkimusajoneuvon. Autoissa on aitoja, yksityiskohtaisia ominaisuuksia, muun muassa isot renkaat, mahtava karjapuskuri, ketju ja koukku sekä siirrettävät valot. Sarjan mukana tulevat Power Functions -moottorit ja kaiko-ohjain, jolla voit vaihtaa ajosuuntaa, laskea tukijalat, kääntää, nostaa ja laskea nosturin puomia sekä nostaa ja laskea vinssiä.

Maastohinausauto on siis kaikkien erämaiden ja vaikeiden maastojen herra ja kuningas!

Lego 60166 Järeä pelastushelikopteri

Rakennussarjan nimi: LEGO City

Ikäsuositus:  6–12 vuotta

Auta kaikki pinteeseen joutuneet ja kiiruhda paikalle Järeä pelastushelikopteri ohjattavanasi. Ilmojen halki olet nopeasti auttamassa milloin minkäkin laisiin ongelmiin ajautuneita, kuten kajakilla meloneita, joilta on melat kadoksissa. Onneksi koneessasi on ramppi, jota pitkin voit hurauttaa apuun vesiskootterilla. Ja apujoukkoina mukanasi on koko Lego Cityn rannikkovartioston miehistö, joka ei säikähdä vaikeitakaan tilanteita.

Lego Ninjago 70617 Mahtavimmista mahtavimman aseen temppeli

Rakennussarjan nimi: LEGO Ninjago

Ikäsuositus: 9–14 vuotta

Nyt on aika lähteä seikkailulle ninjasankareiden kanssa. Yhdessä olette vahvempia ja teillä on mahdollisuus löytää Mahtavimmista mahtavimman aseen temppeli, kun saatte harhautettua sen vartijat ja hiipimällä sisään salaisesta sisäänkäynnistä. Muista varoa temppelin sisällä olevia ansoja! Ansat voivat olla putoavia kiviä, dynamiittia ja erilaisia ansaluukkuja. Ajatella, miten kamalaa olisi jäädä vangiksi kylmään, pimeään tyrmään tai joutua riippuvaan häkkiin. Varo myös miekkoja, jotka voivat lennellä ilmassa. Arteen luo selviydyt hyppimällä pylväältä pylväälle. Ja kuka onkaan ensimmäisenä aarteen luona?

Lego 70618 Kohtalon alus

Rakennussarjan nimi: LEGO Ninjago

Ikäsuositus: 9–14 vuotta

Lego Kohtalon alus on jotakin sellaista, mistä olet ehkä voinut nähdä unia. Nyt olisi korkea aika kokea se kaikki ninjojen kanssa. Tule siis Wun lentävän laivan kyytiin! Osallistukaa Kain, Lloydin, Zanen, Nyan, Jayn ja Colen kanssa mielettömään koulutukseen Kohtalon aluksella. Kohtalon alus on upea näky koristeellisine purjeineen millä tahansa maailman meristä. Sen sisään kätkeytyvät niin aseet kuin erilaiset huoneetkin. Löydä laserase ja harjoittele omat ninjaliikkeesi Wun dojolla. Tästä ei seikkailu enää parane!

 

Sukella verkkokauppaamme Legojen uskomattomaan ja unhoittumattomaan maailmaan! Löydä oma suosikkisi kaikista rakennussarjoista. Koe kaikki seikkailut rakentaessasi ja leikkiessäsi. Takaamme takuuvarman viihtyvyyden!