Hiljaisuus ympärillä. Jossakin rasahtaa oksa. Korvissa ei kuulu muuta kuin oman sydämen kiihtyvä jyske. Metsästys on vauhdissa, ja jokaisen joukkoon kuuluvan on tärkeää pysyä koko ajan kartalla siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Metsämiehillä on aina ollut omat keinonsa viestiä niin karhun kaadossa kuin lintumetsilläkin.

Metsällä jahtipuhelimen ominaisuudet nousevat arvoonsa helpon kommunikaation sekä lisääntyneen turvallisuuden myötä. Onko sinulla tai metsästysseurueellasi etsinnässä metsästysradio? Miltä tuntuisi kokea metsästyksen riemua taskussaan radiopuhelimien uutuus – Lafayette Smart?

Lafayette Radio valmistaa korkealaatuisia välineitä metsästäjän hyödyksi

Lafayette Radio on luotu yli 50 vuotta sitten. Vuosien varrella karttunut vankka kokemus sekä ainutlaatuinen tieto ja osaaminen ovat vahvistaneet sen kehittymistä Skandinavian johtavaksi metsästysradioiden toimittajaksi.

Tuotteiden korkea laatu varmistetaan maasto- ja laboratoritesteillä, jotta taataan paras mahdollinen toimintavalmius erilaisissa maasto- ja sääolosuhteissa. Tuotteilla on myös oma huoltotoimipaikkansa, jossa tuote voidaan tarvittaessa huoltaa oikealla tavalla. Kun valitset oikean merkin, varaosa- ja lisävarustesaatavuus on turvattu vuosiksi eteenpäin.

Layefette valmistama uutuus, Smart VHF-puhelin täyttää metsästäjien toivomukset. Uuden sukupolven metsästysradio, Lafayette Smart, on luotu metsästyksen johtajien tai jahtipäälliköiden, ajomiehien ja passimiesten toiveiden mukaiseksi. Radion ominaisuudet sopivat vähemmän kokeneellekin metsästäjälle. Toiveet toteutuvat niin radioviestintään kuin käyttäjäystävällisyyteenkin liittyen.

Radiopuhelin soveltuu käytettäväksi niin pienemmän kuin suuremmankin porukan seuruemetsästyksessä, kuten hirvi-, karhu-, peura-, kauris-, kettu- ja jänismetsällä. Myös lintumetsällä yhden tai useamman kaverin kanssa se on käytännöllinen apu, joka parantaa turvallisuutta.

Uusi Lafayette Smart ja sen älykkäät ominaisuudet

Lafayette Smart tarjoaa hiljaisemman, älykkäämmän ja varmemman yhteydenpidon. Siinä on metallikuori ja todella pieni virrankulutus. Kooltaan se on vähän pienempi kuin Micro 5. Radio, sekä sen akku ja liitäntä ovat 100 % vesitiiviit. Smart VHF-jahtipuhelin tekee metsästyksestä helpompaa ja turvallisempaa.

Lafayetten uutuusmalli on monin tavoin uudistettu aiempiin malleihin verrattuna. Sen tekstinäyttöä on kasvatettu reilusti, jotta laitteella voidaan lukea ja kirjoittaa kirjaimia ja numeroita. Pöytälaturi lataa akkua radion kanssa tai ilman.

Smart VHF-uutuusradiopuhelin on täynnä hyödyllisiä toimintoja, muun muassa:

Kanavat ja tunnusäänet:
Voit nimetä eri metsästysseurueille omat kanavat ja tunnusäänet. Metsästysseurueiden kanavia tai pilottiääniä voidaan siirtää yhdelle tai useammalle vastaanottajalle. Helposti valittavat kielet. Suomi, Ruotsi, Englanti. Yksilöllinen kutsu mahdollistaa kutsut ja puhelut yhden henkilön kanssa.

Äänenvoimakkuus:
Äänenvoimakkuus voidaan säätää kytkettyjen lisälaitteiden ja käyttäjän kuulon mukaisesti.

Lisäkaiutin:
Lisälaitteita ei tarvitse irrottaa, kun radion kaiutin kytketään päälle. Käytön helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi voi usein käytettäviä toimintoja valita pikavalintoihin ja suosikkeihin. Laitetta on hyvin helppo käyttää perustilassa, kun vain äänenvoimakkuus ja kanava ovat käytettävissä.

Tekstiviestit:
Tekstiviestien avulla on mahdollista pitää äänettömästi yhteyttä. Tekstiviestin voi lähettää yhdelle vastaanottajalle tai kaikille jahtiin osallistuville. On mahdollista kirjoittaa uusia tekstiviestejä, muokata viestejä tai lähettää vakioviestejä.

Hälytys:
Hätätilanteessa hälytys tulee kaikille jahtiin osallistuville, jotka näkevät, kuka on avun tarpeessa. Lähestyttäessä hälytyksen antajaa voidaan avun tarvitsija löytää ”Etsi radio” -toiminnon avulla.

Etsi radio -toiminto:
Toimintoa, jossa on valo ja ääni, käytetään hälytyksen varmistamiseen tai kadonneen radion etsimiseen.

Analogisuus ja digitaalisuus:
Analogisuus mahdollistaa sen, että se toimii myös vanhempien radioiden kanssa. Digitaalinen ominaisuus puolestaan tuo koko joukon älykkäitä ominaisuuksia.

Nopeus ja turvallisuus:
Lafayette Smart mahdollistaa nopeamman ja turvallisemman kommunikaation.

Käytettävyys:
Pieni sähkönkulutus takaa pitkän käyttöajan.  Pieni ja kompakti koko puolestaan helpottaa mukana kuljettamista. Smart VHF-radio on 100 % vesitiivis.

Automaattinen kantamatesti:
Kantamatesti varmistaa, että radio on toiminnassa kantaman sisällä ja olet yhteydessä muihin.

Monipuolinen, tehokas ja varma VHF-jahtiradiopuhelin toimii siis metsällä kaikenlaisissa tilanteissa helpottaen metsästystä ja tuoden turvallisuutta. Kutsuitpa radiopuhelinta millä tahansa sen monista nimistä, jahtipuhelin Lafayette on vienyt metsästyksen ja metsällä kommunikoinnin aivan uudelle tasolle.