Toiminnan kasvaessa haemme yritysmyyjää Jyväskylän talousalueelle. Yritysmyyjänä hoidat jo olemassa olevia asiakkaitamme ja hankit aktiivisesti uusia. Käytössäsi on Kärkkäisen laaja ja edelleen kasvava valikoima.

Työ sisältää asiakaspalvelua, säännöllisiä asiakaskäyntejä ja liikkumista Jyväskylän sekä lähikuntien talousalueella. Olet asiakkaiden luona ratkaisemassa toiminnan tuomia haasteita ja palvelemassa asiantuntevasti teknisissä kysymyksissä. Toimistosi sijaitsee uudessa myymälässämme Jyväskylän Palokassa.

Arvostamme jos koulutus- ja työkokemustaustasi on teknisestä myynnistä. Tärkeää on aito kiinnostus ja aktiivinen ote myyntityöhön. Saat kattavan koulutuksen ja tuen asiakashankintaan sekä palvelumyyntiin, mutta toimit jatkossa itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostamme asennetta, ahkeruutta sekä myyntihenkistä ajattelutapaa.

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön kasvavassa yrityksessä, nuorekkaan ja työtä pelkäämättömän tiimin tueksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Kellokoski, puh. 0400 798 034.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.4.2017 mennessä osoitteeseen tuomo.kellokoski@karkkainen.com