J. Kärkkäinen Oy teki joulukuussa 2016 päätöksen avata Jyväskylään tavaratalon. Päätöstä edelsi pitkä tutkimustyö ja monialainen harkinta. Jyväskylän talousalue todettiin erinomaiseksi kauppapaikaksi, asiakasvirtojen säteeksi reilut sata kilometriä suuntaansa. Tilat tavaratalolle löytyivätPalokasta, merkittävästä kaupan keskittymästä Jyväskylässä. Kärkkäisen tavaratalo palvelee entisissä Kodin Ykkösen tiloissa. Neliöitä Jyväskylän Kärkkäisen tavaratalossa on 7500, ja lisäksi varasto- ja toimistoneliöitä noin 500. Henkilökuntaa on noin 70. Kokonaisuudessaan J. Kärkkäinen Oy työllistää noin 600 työntekijää.

Kärkkäisen Jyväskylän tavaratalo valmistui avauskuntoon ennätysajassa. Joulukuussa tehtiin päätös. Tammikuussa alkoivat remonttityöt. Tavaratalon avajaisia juhlitaan 6. huhtikuuta alkaen. Samalla Kärkkäisen konsernin perustaja ja yrittäjä, J. Kärkkäinen Oy:n toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen juhlii 50-vuotissyntymäpäiväänsä – avaamalla viidennen tavaratalonsa.

Kärkkäisellä on selkeä toimintakonsepti, ja äärimmäisen hyvä taustaorganisaatio. Mutta kunnia nopeassa aikataulussa onnistumisesta kuuluu sen toteuttajille. Jyväskylän Kärkkäisen henkilökunnalle, joka sai avukseen kokeneita ammattilaisia Kärkkäisen Lahden, Ylivieskan, Oulun ja Iin tavarataloista. Työ sujui ilossa ja yhteistyössä, siinä kuuluisassa Kärkkäisen hengessä, jossa yhdistyvät tekemisen meininki, työnilo sekä työyhteisön jokaisen jäsenen aito kohtaaminen, tukeminen ja huomioiminen – yhtä jalkaa kulkeminen kohti yhteistä tavoitetta. Tavarantoimittajien kanssa Kärkkäisellä on ilo saada tehdä saumatonta ja sujuvaa yhteistyötä. Hyvä yhteistyö tavarantoimittajien kanssa oli merkittävä mahdollistaja, jotta Jyväskylän tavaratalon avaaminen onnistui ennätysnopealla aikataululla.

Sinulle, arvoisa asiakas haluamme tarjota uudessa Kärkkäisen Jyväskylän tavaratalossa kaupanteon tähtihetkiä sekä yllätyksellisten ostoslöytöjen iloa. Kärkkäisen johtoajatukset ovat monipuoliset valikoimat, edulliset hinnat ja hyvä palvelu. Tämä kaikki Sinun hyödyksesi. Kärkkäisen voisi kiteyttää olevan suomalaisten ihmisten ja suomalaisten kotien hyötytavaratalon.

Jyväskylän tavaratalo on J. Kärkkäinen Oy:n viides tavaratalo. Muut neljä ovat Ylivieskassa, Lahdessa, Oulussa ja Iissä. Kärkkäisen koko ajan kasvava verkkokauppa

Tervetuloa juhlimaan Kärkkäisen Jyväskylän tavaratalon avausta. Valikoimat ovat muhkeimmillaan ja tarjoukset parhaimmillaan. Avajaisviikoilla on tavaratalon eri osastoilla runsaasti tuote-esittelyjä sekä mielenkiintoisia vieraita.

Reetta Reinman