Jelly Beans -karkkipavut saavat makunsa aidoista hedelmistä ja marjoista

Amerikkalaisen JellyBellyn valmistamilla, pavun muotoisilla JellyBeans-makeisilla on pitkät perinteet, niiden tuotanto alkoi 1976. JellyBellyon arvostettu makeismerkki. Se on toimittanut karkkipapuja muun muassa USA:n entiselle presidentille, herkkusuuna tunnetulle Ronald Reaganille. JellyBelly-makeisia myydään tätä nykyä yli 70 maassa ympäri maailman.

JellyBeans-makeiset on valmistettu ilman atsoväriaineita. Ne eivät sisällä gluteiinia, pähkinää, laktoosia tai muita maitotuotteita. Karkkipapujen luonnolliset maut lumoavat. Makuvaihtoehtoina ovat esimerkiksi omena, kiivi, meloni, mustikka,sitruuna, luumu ja vadelma, sekä moni muu. Yhteensä makuvaihtoehtoja on 50.

Mausteina karkkipavuissa käytetään mahdollisuuksien mukaan aitojen hedelmien ja marjojen mehuja ja tiivisteitä. Valmistuksessa maustetaan sekä karkkipavun kuori että sen ydin. Tämä pidentää valmistusprosessin 7–20 päivään.

Jelly Belly -tuoteperhe tarjoaa myös maistuvaa tekemistä. JellyBellyBean Boozled on kutkuttava karkkipeli illanistujaisiin. Pelaa peliä kavereiden kanssa ja katso, kenen kohdalle karkki osuu. Karkkipeli toimii näin: pyöritä pyörää ja valitse sitten karkkipapu, mitä pyörä osoittaa ja syö se. Osa pelin karkeista on hyvänmakuisia, osa ällöjä. Osuuko kohdalla maistuva vaiko ällöttävä karkki – siinä tämän pelin jännittävyys.