Sosiaalisen median huippuammattilainen - Sosiaalisen median päällikkö


Tule tekemään Kärkkäinen näkyvämmäksi somessa!
 

Jos haluat olla vaikuttamassa kasvavan kotimaisen perheyhtiön sosiaalisen median markkinointiin sekä luomassa ja toteuttamassa aivan uutta sosiaalisen median parissa, niin meillä on sinulle töitä markkinointitiimissämme!
 

Tarjoamme sinulle haastavan työn sosiaalisen median päällikkönä, jossa luovuutesi, taitosi ja kykysi saavat arvostusta ja näkyvyyttä. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilökuntaedut kilpailukykyisellä palkkauksella.
 

Annamme sinulle hyvät valmiudet menestyä ja kehittyä työssäsi, sekä edetä urallasi.
 

Odotamme sinulta ennen kaikkea hyvää ihmissuhdetaitoa ja yhteistyökykyä, sekä myyntihenkisyyttä ja esimiestaitoa. Olet idearikas ja kykenet jalostamaan ideat nopeasti valmiiksi toteutuksiksi ja tarvittaessa uusiksi toimintamalleiksi. Pystyt hahmottamaan isompiakin kokonaisuuksia, kuten yrityksen myynnillisiä ja markkinoinnillisia tavoitteita ja soveltamaan niitä ketterästi parhaalla mahdollisella tavalla myös sosiaaliseen mediaan. Ymmärrät analytiikan ja numeroiden päälle ja pystyt ohjaamaan toimintaa niiden valossa. Ahkeruus on sinulle aivan itsestäänselvyys.
 

Vastaat sosiaalisen median päällikkönä Kärkkäisen kanavista mm. markkinoinnin, viestinnän ja asiakaspalvelun näkökulmasta. Vastaat myös siitä, että Kärkkäisen markkinoinnin tavoitteet toteutuvat sosiaalisessa mediassa ja tukevat yhtiön myyntiä. Luot itse sisältöjä ja päivität sivustoja sekä ohjeistat ja koulutat muita sisällöntuottajia sekä sosiaalisen median parissa toimivia niin yrityksemme sisällä kuin ulkopuolella. Olet rakentamassa ja kehittämässä koko sosiaalisen median toimintamallia ja organisaatiota Kärkkäisellä ja olet mukana projekteissa, jotka liittyvät sosiaaliseen mediaan.
 

Tärkein kanavasi on tällä hetkellä Facebook, mutta osaaminen Instagramin, Twitterin ja LinkedInin osalta katsotaan eduksi. Toivomme, että olet kaiken aikaa ajan hermoilla nykyisten ja tulevien kanavien kaupallisen potentiaalin osalta.


Työskentelet yhtiön konttorilla asuinpaikkasi mukaan joko Vantaalla, Lahdessa, Jyväskylässä, Ylivieskassa tai Oulussa.


Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Lisätietoa tehtävästä antaa Samuli Romppainen puh. 0400 857 550 (arkisin kello 15-17 välillä) tai samuli.romppainen@karkkainen.com  

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 22.6.2017 mennessä osoitteeseen samuli.romppainen@karkkainen.com