Siivooja Lahden myymälään

Oletko sinä Lahden Kärkkäisen uusi siivoustyöntekijä?

Haemme Lahden toimipisteeseen oma-aloitteista, reipasta ja taitavaa tiimityöntekijään vastaamaan myymälän ylläpitosiivouksesta. Työtehtävinäsi on koko myymälän siivouksen organisointi ja toteutus mukavan tiimin avustuksella.

Hakijalla tulisi olla aitoa halua tehdä töitä ja kehittyä omassa työssään. Odotamme myös toimeliasta, ahkeraa ja jämäkkää asennetta työtä kohtaan. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siivousalan tehtävistä. Työ sisältää myös asiakaspalvelutilanteita.

Tarjoamme mukavan työtiimin, hyvän työympäristön ja ison talon edut. Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Tässä työssä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään sitä haluamaasi suuntaan.

Tehtävän keskimääräinen viikkotyöaika on 30-38h/vk. Työajat ovat pääsääntöisesti klo 6-19 välillä. Työsuhde alkaa määräaikaisella sopimuksella, mahdollisuus vakinaiseen sopimukseen tämän jälkeen.

Hakuaika 12.7.2020 saakka. Hhaastattelut aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Muista liittää hakemukseen mistä alkaen olet käytettävissä.

Lisätietoja: Lahden ravintolan myyntipäällikkö Mari Eerola 050-4203308 mari.eerola@karkkainen.com , myymäläpäällikkö Juha Julkunen 050-4203272

Jätä hakemus 12.7. mennessä täällä >>