Ravintolapäällikkö Lahti

Haemme ravintolapäällikköä Lahteen 

Haemme Kärkkäisen kauppakeskukseen Lahteen ravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Ravintolapäällikkö vastaa Lahden ravintoloiden Majakan ja Freshburgerin toiminnasta. Hän johtaa ja suunnittelee ravintolan asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntityötä. Vastaa ravintolan toiminnasta, taloudellisesta tuloksesta ja ravintolan henkilökunnan työnjohdosta. Monipuolisessa työssä tarvitaan organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä vastuunkantokykyä.

Työtehtävä

Ravintolapäällikkö vastaa Lahden ravintoloiden Majakan ja Freshburgerin toiminnasta. Vastuualueeseen kuuluvat myös hankinnat ja varastointi sekä niihin liittyvät inventaariot ja tilausten tekemiset, kunnossapidon järjestäminen sekä monenlaisten juoksevien asioiden hoitaminen. Ravintolapäällikkö valitsee uudet työntekijät sekä perehdyttää ja opastaa heidät työhönsä. Hän laatii myös ravintolahenkilökunnan työvuorolistat.

Työn vaatimukset

Ravintolapäällikön työssä tarvitaan organisointitaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ravintolatoiminnan monipuolista tuntemusta. Ravintolatyö on yhteistyötä, joten ammatissa tarvitaan yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta. Esimiestehtävissä toimivan on kehitettävä uusia ideoita ja toteutettava niitä yhdessä muun henkilökunnan kanssa, joten työssä tarvitaan myös luovuutta ja uskallusta sekä halua kantaa vastuu tekemistään ratkaisuista. Tehtävässä tarvitaan taloudellista ajatteluykykyä ja halua päästä hyviin taloudellisiin tuloksiin. Muita työn sujumista auttavia ominaisuuksia ovat järjestelmällisyys, itsenäinen ajattelukyky ja kyky ilmaista itseään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tarjoamme ison perheyrityksen edut sekä monipuolisen ja haastavan tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, missä pääset tekemään vaikuttavaa työtä toimialan kehityksen kärjessä.

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Tuomo Kellokoski, 0400 798 034

Täytä hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 27.8.2019 mennessä.

> Jätä hakemus 27.8.2019 mennessä