Ostojohtaja


Haemme tuloshakuista OSTOJOHTAJAA
 

Ostojohtajana toimit osto-organisaation johtajana ja vastaat J. Kärkkäinen Oy:n ostotoiminnasta kokonaisuudessaan. Osto-organisaation tehtävänä on hankkia kustannustehokkaasti ylivoimainen tavaravalikoima tavarataloihimme ja verkkokauppaamme asiakkaitamme varten.
 

Ostojohtajana kehität ja tuet organisaatiosi osaamista ja prosesseja. Mittaat aktiivisesti tuloksia ja ajattelet digitaalisuuden luonnolliseksi osaksi kehitystoimintaa. Organisaatiosi vastuulla on hyvän yhteistyön rakentaminen ja ylläpito tavarantoimittajien kanssa. Ostojohtajana kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.
 

Jotta menestyt tässä avaintehtävässä, edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, vähintään viiden vuoden kokemusta vastuullisista käyttötavarakaupan tehtävistä, kokemusta toimitusketjun hallinnasta, hyvää englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa, kokemusta esimiestyöstä sekä yrittäjähenkistä asennetta ja vastuunottoa. Avoimuus sekä hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä näkemys käyttötavarakaupan trendeistä ja asiakaskäyttäytymisestä ovat välttämätön edellytys menestyäksesi kanssamme.
 

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, missä pääset tekemään vaikuttavaa työtä toimialan kehityksen kärjessä.
 

Työpaikkasi sijaitsee joko Ylivieskassa, Oulussa tai Vantaalla. Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan.
 

Innostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen p 0400 684 489.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 9.6.2017 sähköpostilla juha@karkkainen.com