Myyntipäällikkö Ylivieskaan

Haemme myyntipäällikköä Ylivieskaan

 

Haemme Kärkkäisen kauppakeskukseen Ylivieskaan myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Myyntipäällikkö toimii Ylivieskan tavaratalon myyjien esimiehenä. Monipuolisessa työssä tarvitaan organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä vastuunkantokykyä.


TYÖTEHTÄVÄT

Myyntipäällikkö johtaa tavaratalon myyntiosaston toimintaa. Myyntipäällikön tehtäviin kuuluu perehdyttää ja kouluttaa myyjiä ja on mukana myös rekrytointitehtävissä. Laatii myyjille työvuorolistat.

TYÖN VAATIMUKSET

Myyntipäällikön työssä tarvitaan organisointitaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnin monipuolista tuntemusta. Myyntityö on yhteistyötä, joten ammatissa tarvitaan yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta. Esimiestehtävissä toimivan on kehitettävä uusia ideoita ja toteutettava niitä yhdessä muun henkilökunnan kanssa, joten työssä tarvitaan myös luovuutta ja uskallusta sekä halua kantaa vastuu tekemistään ratkaisuista.

Tehtävässä tarvitaan taloudellista ajattelukykyä ja halua päästä hyviin taloudellisiin tuloksiin. Muita työn sujumista auttavia ominaisuuksia ovat järjestelmällisyys, itsenäinen ajattelukyky ja kyky ilmaista itseään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tarjoamme ison perheyrityksen edut sekä monipuolisen ja haastavan tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, missä pääset tekemään vaikuttavaa työtä toimialan kehityksen kärjessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Pasi Eskola 0403465801 tai henkilöstöjohtaja Tuomo Kellokoski 0400798034.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

> Hae paikkaa tästä!