Myyntipäällikkö Lahteen

Haemme myyntipäällikköä Lahteen

 

Haemme Kärkkäisen kauppakeskukseen Lahteen myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Myyntipäällikkö toimii Lahden tavaratalo myyjien esimiehenä. Monipuolisessa työssä tarvitaan organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä vastuunkantokykyä.


TYÖTEHTÄVÄT

Myyntipäällikkö johtaa tavaratalon myyntiosaston toimintaa. Myyntipäällikön tehtäviin kuuluu perehdyttää ja kouluttaa myyjiä ja on mukana myös rekrytointitehtävissä. Laatii myyjille työvuorolistat.

TYÖN VAATIMUKSET

Myyntipäällikön työssä tarvitaan organisointitaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnin monipuolista tuntemusta. Myyntityö on yhteistyötä, joten ammatissa tarvitaan yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta. Esimiestehtävissä toimivan on kehitettävä uusia ideoita ja toteutettava niitä yhdessä muun henkilökunnan kanssa, joten työssä tarvitaan myös luovuutta ja uskallusta sekä halua kantaa vastuu tekemistään ratkaisuista.

Tehtävässä tarvitaan taloudellista ajattelukykyä ja halua päästä hyviin taloudellisiin tuloksiin. Muita työn sujumista auttavia ominaisuuksia ovat järjestelmällisyys, itsenäinen ajattelukyky ja kyky ilmaista itseään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tarjoamme ison perheyrityksen edut sekä monipuolisen ja haastavan tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, missä pääset tekemään vaikuttavaa työtä toimialan kehityksen kärjessä.

Lisätietoa tehtävistä antaa henkilöstöjohtaja Tuomo Kellokoski, 0400 798 034.

Täytä hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 4.9.2019 mennessä.

> Hae paikkaa tästä!