Myyntipäällikkö, Ii

Haemme myyntipäällikköä Iihin

 

Haemme Kärkkäisen tavarataloon Iihin myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Myyntipäällikkö toimii Iin tavaratalon myyjien esimiehenä. Monipuolisessa työssä tarvitaan organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä vastuunkantokykyä.


TYÖTEHTÄVÄT

Myyntipäällikkö johtaa tavaratalon myyntiosaston toimintaa. Myyntipäällikön tehtäviin kuuluu perehdyttää ja kouluttaa myyjiä. Myyntipäällikkö on mukana myös rekrytointitehtävissä ja laatii myyjille työvuorolistat.

 

TYÖN VAATIMUKSET

Myyntipäällikön työssä tarvitaan organisointitaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnin monipuolista tuntemusta. Myyntityö on yhteistyötä, joten ammatissa tarvitaan yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta. Esimiestehtävissä toimivan on kehitettävä uusia ideoita ja toteutettava niitä yhdessä muun henkilökunnan kanssa, joten työssä tarvitaan myös luovuutta ja uskallusta sekä halua kantaa vastuu tekemistään ratkaisuista.

 

Tehtävässä tarvitaan taloudellista ajattelukykyä ja halua päästä hyviin taloudellisiin tuloksiin. Muita työn sujumista auttavia ominaisuuksia ovat järjestelmällisyys, itsenäinen ajattelukyky ja kyky ilmaista itseään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti.

 

Tarjoamme ison perheyrityksen edut sekä monipuolisen ja haastavan tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, missä pääset tekemään vaikuttavaa työtä toimialan kehityksen kärjessä.

 

Hae paikkaa täältä!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Reijo Hirvasniemi 040 3465501 tai henkilöstöjohtaja Tuomo Kellokoski 0400 798034.

 

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.