Myymälävarastovastaava Lahteen

Haemme myymälävarastovastaavaa Lahteen

 

Haemme myymälävarastovastaavaa Lahden tavarataloon. SAP-järjestelmän tuntemus, aikaisempi työkokemus esimiestehtävistä sekä varastoalalta katsotaan eduksi.

Perustyötehtävinä on saapuvan tavaran vastaanottoa, lähetyslistojen käsittelyä, tuotteiden varastointia, lähtevien tuotteiden lähettämistä sekä noutoasiakkaiden asiakaspalvelua. Oleellisena osana työhön kuuluu myös SAP-järjestelmän käyttöä.

Lisäksi toimit lähiesimiehenä varaston henkilökunnalle ja vastaat myymälävaraston päivittäisestä toiminnasta ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta jämäkkyyttä, tarkkaa otetta työhön, oma-aloitteisuutta, ripeyttä työssäsi ja yhteistyökykyä. Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tarjoamme ison perheyrityksen edut sekä monipuolisen ja haastavan tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, missä pääset tekemään vaikuttavaa työtä toimialan kehityksen kärjessä.

Lisätietoa tehtävistä antaa Varastopäällikkö Ville Männikkö p. 050 4202062 sekä Myymäläpäällikkö Juha Julkunen p. 050 420 3272

Hae tehtävään 13.9.2019 mennessä.

> Hae paikkaa tästä!