Logistiikkajohtaja

Logistiikkajohtajan paikka avoinna

Haemme tuloshakuista LOGISTIIKKAJOHTAJAA

 

Logistiikkajohtajana toimit organisaatiosi johtajana ja vastaat J. Kärkkäinen Oy:n logistiikkatoiminnasta kokonaisuudessaan. Logistiikka-organisaation tehtävänä on varmistaa kustannustehokkaasti tavaravalikoima tavarataloihimme ja verkkokauppaamme asiakkaitamme varten. Tehtäviin kuuluu keskusvaraston, myymälävaraston ja verkkokaupan logistiikka.

Logistiikkajohtajana kehität ja tuet organisaatiosi osaamista ja prosesseja. Mittaat aktiivisesti tuloksia ja ajattelet digitaalisuuden luonnolliseksi osaksi kehitystoimintaa. Organisaatiosi vastuulla on hyvän yhteistyön rakentaminen ja ylläpito tavarantoimittajien kanssa. Logistiikkajohtajana raportoit  toimitusjohtajalle.

Jotta menestyt tässä avaintehtävässä, edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, vähintään viiden vuoden kokemusta vastuullisista käyttötavarakaupan tai teollisuuden logistisista tehtävistä, kokemusta toimitusketjun hallinnasta, hyvää englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa, kokemusta esimiestyöstä sekä yrittäjähenkistä asennetta ja vastuunottoa. Avoimuus sekä hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä näkemys käyttötavarakaupan logistiikan trendeistä ja asiakaskäyttäytymisestä ovat välttämätön edellytys menestyäksesi kanssamme.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, missä pääset tekemään vaikuttavaa työtä toimialan kehityksen kärjessä.

Työpaikkasi sijainti on Lahden Kärkkäisellä ja työtehtävän alkaminen sopimuksen mukaan.

Innostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Tuomo Kellokoski, 0400 798 034.

> Täytä hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 12.6.2018 tästä !