Logistiikkajohtaja

Logistiikkajohtajan paikka avoinna

Haemme tuloshakuista LOGISTIIKKAJOHTAJAA

 

Logistiikkajohtajana toimit organisaatiosi johtajana ja vastaat J. Kärkkäinen Oy:n logistiikkatoiminnoista kokonaisuudessaan. Logistiikka-organisaation tehtävänä on hoitaa tavaravalikoima tavaran toimittajilta kustannustehokkaasti tavarataloihimme ja verkkokaupan tilaukset asiakkaillemme. Vastuualueeseen kuuluvat keskusvaraston, myymälävaraston ja verkkokaupan logistiikka.

Logistiikkajohtajana kehität logistiikkatoimintoja osana J. Kärkkäinen Oy:n liiketoimintaa. Vastaat logistiikkatoimintojen tehokkuudesta ja organisaatiosi osaamisesta ja prosesseista. Mittaat aktiivisesti tuloksia ja ajattelet digitaalisuuden luonnolliseksi osaksi kehitystoimintaa. Organisaatiosi vastuulla on hyvän yhteistyön rakentaminen ja ylläpito tavarantoimittajien kanssa. Logistiikkajohtajana raportoit toimitusjohtajalle.

Jotta menestyt tässä avaintehtävässä, edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, vähintään viiden vuoden kokemusta vastuullisista käyttötavarakaupan logistisista tehtävistä, kokemusta toimitusketjun hallinnasta, hyvää englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa, kokemusta esimiestyöstä sekä yrittäjähenkistä asennetta ja vastuunottoa. Avoimuus sekä hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä näkemys käyttötavarakaupan logistiikan trendeistä ja asiakaskäyttäytymisestä ovat välttämätön edellytys menestyäksesi kanssamme.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä, missä pääset tekemään vaikuttavaa työtä toimialan kehityksen kärjessä.

Työpaikkasi sijainti ja työtehtävän alkaminen sopimuksen mukaan.

Innostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Tuomo Kellokoski p 0400 798 034.

> Täytä hakemus ja CV palkkatoiveineen viimeistään 8.4.2018 tästä !