Icepeakin myyntiedustaja Sami Tyynelä kertoo, että Icepeakin sporttisia ulkoiluvaatteita koristavat tänä talvena muodin maailmasta tutut elementit. Teknisiin ulkoiluvaatteisiin on tuotu ripaus muodikkaita elementtejä, jotka näkyvät kankaissa ja yksityiskohdissa sekä vaatteen muotokielessä. Tekniset sporttivaatemateriaalit ja sporttivaatteiden vahvat ja raikkaat värit sopivat Tyynelän mielestä hyvin yhteen muotielementtien kanssa.

Icepeak pukee aktiivisen ihmisen alusasuista ulkoilupukujen kautta päähineisiin ja käsineisiin, sujauttaa sukat jalkaan ja laittaa vielä repunkin selkään. Malliston laajuus ja monipuolisuus on Tyynelän mukaan yksi Icepeakin valtti.

– Ulkoiluvaatteissa yhtenä trendinä on tuotteiden keveys. Tämän hetkinen trendi on kerrospukeutuminen, jossa yhdistellään kevyitä ja hengittäviä materiaaleja. Välikerrosvaatteissa suositaan nyt pehmeämpiä materiaaleja, jossa voidaan yhdistää sekä luonnon että synteettisiä materiaaleja toimintatarkoituksen mukaan, kuten esimerkiksi neulosta tai fleeceä, hän kuvailee

– Toisena selkeänä trendinä on ulkoilutakkien muuntautuminen yhä enemmän jokapäiväiseen pukeutumiseen soveltuviksi kaupunkitakeiksi.

Ulkoilijat ovat erityisesti tykästyneet Icepeakin softshell-tuotteisiin. Myös kuori- ja laskettelutakit ovat monien suosikkeja.

Softshell on monikäyttöinen ulkoilumateriaali. Se suojaa tuulelta sekä kevyeltä vesisateelta ja tuntuu päällä mukavalta sen hengittävyyden ja joustavuuden ansiosta. Icepeakilla on myös mallistossa runsaasti vedenpitäviä, teipatuilla saumoilla olevia ulkoilutuotteita niin aktiiviseen ulkoiluun, kuin lasketteluun ja lumilautailuunkin.

Vuonna 1996 lanseerattu Icepeak on yksi Euroopan suurimmista urheiluvaatebrändeistä.

”– Tämän hetkinen trendi on kerrospukeutuminen, jossa yhdistellään kevyitä ja hengittäviä materiaaleja.”