Jack Wolfskin-ulkoilutuotteita maahantuovan Bonge Oy:n Kitty Teeriaho kertoo, että sekä nimi Jack Wolfskin että tassulogo viittaavat Jack Londonin kirjan The Call of the Wild tapaan kuvata luonnon ja erämaan rajattomuutta ja äärettömyyttä.

– Logossa oleva tassu on suden tassu. Susi symboloi itsenäistä ja vapaata elämäntyyliä.

Teeriahon mukaan Jack Wolfskinin tuotteiden laadukkuus perustuu ensinnäkin tuotteiden suunnitteluun.

– Idsteinissa, Saksassa työskentelee joukko innovatiivisia designereita, jotka haluavat tehdä toiminnallisia ja raikkaita tuotteita, jotka soveltuvat kaikkeen ulkoiluun huomioiden eri lajien erityisvaatimukset materiaalien valinnassa.

Jack Wolfskin on kehittänyt lukuisia omia materiaaleja.

– Toiseksi laadukkuus perustuu tinkimättömyyteen materiaalien laadussa ja tuotteiden valmistuksessa. Tuotteiden on läpäistävä tiukat laatuvaatimukset. Kolmanneksi laadukkuus syntyy myös yrityksen vastuullisesta toiminnasta niin ympäristöllisesti kuin sosiaalisesti. Jack Wolfskin on edelläjäkävijä PFC:n käytöstä luopumisessa. Mallistosta 75% on PFC-vapaata.

Talvi 16/17 on untuvateknologian, lämpöisten parkatakkien ja teknisen villan kirjokuoseineen.

– Kevyet untuvatakit lukuisissa väreissä jatkavat voittokulkuaan. Vastapainona on niin urbaaniin kuin luonnossa liikkumiseenkin soveltuvat parkatakit irrotettavalla hupun karvalla. Pehmeyttä ja country-henkeä mallistoon tuo tekninen villa, joka on sekoitus villaa ja synteettistä materiaalia.

– Värimaailmassa näkyvät kauniit harmaan ja sinertävän sävyt. Mustaa, punaista ja heleää vaaleaa siniturkoosia on paljon, samoin korallia ja valkoista, unohtamatta tehostevärejä: limeä ja sähkön sinistä. Hittivärit tytöille ovat pinkki ja tumma viininpunainen. Raikas sinisen ja oranssin yhdistelmä sekä tumma vihreä ovat poikien tämän hetken hittivärit.

Käyttömukavuus syntyy Kitty Teeriahon mukaan siitä, kun tuote vastaa käyttötarkoitusta.

– Tämä taas syntyy tuotteen oikeasta leikkauksesta, materiaalivalinnoista, riittävästä lämpöarvosta, hengittävyydestä, helposta huoltamisesta ja nopeasta kuivumisesta.

Jack Wolfskin valikoimassa on miehille, naisille ja lapsille ulkoiluun ja matkustamiseen tarvittava vaatetus alusasuista pipoihin, laaja kenkämallisto sekä reput, rinkat, laukut, teltat, makuupussit ja tekniset pesu- ja huoltotuotteet.