Merrel on kenkämerkki, jota myydään 150 maassa. Sen tarina alkoi jo vuonna 1981 kestävän, laadukkaan vaelluskengän muodossa. Merrel on alusta asti satsannut kenkien mukavuuteen ja toimivuuteen. Sen kengät on suunniteltu arkeen, luontoon, retkille ja vaativiinkin vaelluksiin. Vuodesta 2006 Merrel on valmistanut myös ulkoiluun ja vapaa-aikaan soveltuvia vaatteita.

Merrelin Vibramin Arctic Grip -pohjateknologia pienentää liukastumisen riskiä

Suomessa kelit voivat vaihdella lumisesta kadusta sohjon kautta peilijäähän. Merrell tuo yksinoikeudella Suomen markkinoille Vibramin kansa kehitetyt Arctic Grip -uutuustuotteet, jotka antavat pitoa liukkaalla – ilman nastoja.

Arctic Grip -pohja on italialaisen Vibramin kehittynein ja myös patentoitu, uusi pitopohja. Täysin nastaton, viime talvena ISPO AWARD -palkittu Merrellin Capra Glacial Ice -jalkine on kehitetty ennen kaikkea talveen ja haasteelliselle jäiselle vesikelille, joilla vakavia kaatumisia tapahtuu kaikkein eniten.

Myös muissa Merrellin talven malliston tuotteissa on sama teknologia käytössä, esimerkiksi Moab FST Thermo Ice -kengässä.

– Monipuolisilla Arctic Grip -jalkineilla voit liikkua huoletta missä vain, myös sisätiloissa, kuivalla asfaltilla sekä ajaa autoa. Nastakengillä käveleminen voi tuhota pitkällä tähtäimellä esimerkiksi kerrostalojen eteiset ja portaikot. Arctic Grip -jalkineiden kanssa sitä ongelmaa ei ole, Merrellin Suomen myynnistä vastaava Sami Mikkola kertoo.

Merrellin jalkineista Capra Glacial Icen ja Moab FST Thermo Ice ovat malliston pisimmälle kehitetyt tuotteet: niiden pohjassa on Thermochromatic-solu, joka vaihtaa väriä kelin muuttuessa alle nollaan. Lisäksi niissä on tuttu Merrellin M Select Dry -kalvorakenne, joka pitää jalat kuivina vesikelilläkin.

Verkkokaupastamme löytyvät monipuoliset valikoimat Merrelin tuotteita. Tule ja valitse omasi!