NAME IT

Name it -mallisto rohkaisee ja vahvistaa lasten energisyyttä, avoimuutta ja persoonallisuutta. Name it katsoo maailmaa lasten silmin. Malliston suunnittelussa lasten mielenkiinnon kohteet ovat avainasemassa. 30-vuotias mallisto on edustettuna yli 20 maassa. Name it tarjoaa valikoimat alusvaatteista ulkoiluvaatteisiin.

MAMALICIOUS

Tanskalainen äitiys- ja imetysvaatemerkki MAMALICIOUS pukee odottavat ja imettävät naiset trendikkäästi ja kauniisti. Käytännöllisten vaatteiden hintalaatu-suhde on kohdallaan. Valikoimista löytyy kokonaisuuksia sekä arkeen että juhlaan. Ulkoiluvaatteista hyvin suositut ovat äitiystoppahousut ja ulkoilutakit, joissa on vetoketjulla irrotettava etupaneeli. Takkeja voi käyttää myös odotusajan jälkeen. Odottava ja imettävä äiti rakastaa nyt pitsiä sekä arjessa että juhlassa. Äitiysmuodissa on runsaasti 1970-luvun tuulahduksia.

NOISY MAY

Rakkaudesta ja intohimosta denimiin. Noisy may haluaa olla denim-brändien numero ykkönen! Noisy may -farkuissa on aina uusimmat pesut ja trendikkäimmät leikkaukset.

JAQUELINE DE YOUNG

Maaliskuussa 2013 lanseerattu JAQUELINE DE YOUNG kuuluu ONLY-brändin perheeseen itsenäisenä osabrändinään. JAQUELINE DE YOUNG tarjoaa naisille viimeisimpien muotitrendien tuulia jokapäiväisessä pukeutumisessa toteutettavaksi: persoonallisesti ja uniikisti. Malliston vaatteet ovat erinomaisesti yhdisteltävissä. Malliston hinta-laatu-suhde on hyvin kiitetty.

ONLY&SONS

ONLY&SONS saa inspiraationsa modernien metropolien urbaanista sykkeestä, alkuperäistä ikiaikaisuutta unohtamatta. ONLY&SONS -malliston kautta on helppo olla osa urbaania ympäristöä, jossa nykyisyys, kauaksi kurottavat siivet ja samalla vahvat juuret kohtaavat.

ONLY PLAY

ONLY PLAY on ONLY-brändin itsenäinen osabrändi. Markkinoille se tuli 2006. ONLY PLAY pukee muotitietoiset, rohkeat nuoret naiset sporttisen trendikkäästi. ONLY PLAY mahdollistaa, että ulkoilussa ei tarvitse pukeutumisen suhteen tehdä kompromisseja, vaan aina saa olla täydellisesti trendien huipulla!