I Love Me -messuilla Kärkkäisen osastolla terveystuotteita, tietoa, kiinnostavia kirjailijoita ja terveellisten herkkujen kahvila

Kärkkäisen osasto 6F81 I Love Me messuilla Helsingin messukeskuksessa 21.-23.10.2016. on täynnä uutuuksia ja tietoa. Messuhenkilökunta on asiantuntevaa ja palveluhaluista.

– Kärkkäisen hinnat ovat maan edullisimpien joukossa. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus syödä hyvin, sanoo Kärkkäisen luontaistuoteosaston tuotepäällikkö ja ostaja Erkki Palviainen.

Superfoodguruksikin tituleerattu Erkki Palviainen esittelee ja maistattaa tuotteita messujen ajan. Mukana on lisäksi muita alan asiantuntijoita, jotka vastaavat asiakkaiden kysymyksiin ja auttavat löytämään sopivia vaihtoehtoja terveyden edistämiseen. Osastolla on myös Warrior Coffee -kahvila, jossa saa huippulaadukkaiden kahvien keralla nauttia gelatiinista valmistettuja leivoksia.

Warrior Coffee -tuotteita saa myös ostaa messuosastolta. Warrior Coffee -ketjun perustaja, helsinkiläinen kahvinvalmistaja ja -paahtaja Riku Uski pitää Kärkkäisen osastolla tuote-esittelyjä joka päivä messujen ajan. Messuosastolla vierailee mielenkiintoisia fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin asiantuntijoita ja kirjailijoita.

Perinteisten lisäravinteiden ja luontaistuotteiden lisäksi Kärkkäisen tavaratalojen ja verkkokaupan, www.karkkainen.com valikoimaan kuuluvat laadukkaimmat lisäravinteet, joita ostaja Erkki Palviainen on maailmalta löytänyt. Laadulla ja puhtaudella on suuri merkitys.

– Laatu on suoraan verrannollinen siihen, kuinka lisäravinteet imeytyvät kehoomme ja saammeko niistä ne ravintoaineet, jonka vuoksi niitä syömme, Erkki Palviainen sanoo.

Ei siis ole yhdentekevää, mistä luontaistuotteiden raaka-aineet ovat peräisin.

– Se, mikä on luonnollisessa muodossa, imeytyy parhaiten. Tärkeää on myös, ettemme hyvää tarkoittavalla ravintolisien syömisellä vie kehoomme aineita, jotka eivät sinne luonnollisesti kuulu, Palviainen korostaa.

Kärkkäisen messuosastolla tapahtuu

Perjantaina 21.10.

16 Riku Uski: Warrior Coffee

Lauantaina 22.10.

11-14 Tiina Hälvä Hyvän elämän ruokaa / Enegisoivaa ruokaa

16 Riku Uski: Warrior Coffee

15-17 Sanna Wikström Hyvän elämän reseptit

16-18 Jenny Belitz- Henriksson: Sisäinen Voima

Sunnuntaina 23.10.

12 Riku Uski: Warrior Coffee

12-14 Hanna Partanen: Puurot ja Vellit sekaisin

12-14 Camilla Tuominen: Tunne kuvakirja

14-16 Marjo-Kaisu Niinikoski Valkoisen kissan kirja - aikuisten satukirja

15-17 Hanna Stolt: Aamupala ja Herkku

Erkki Palviainen ja hyvinvointivalmentaja Ami Jatila ovat koko messuviikonlopun ajan messuosastolla.